Home  >  Thajsko Travel  >  Diensten >  Partner programma
 
   

Partner programma


 

Bestemd voor reisbureaus en reisagenten


Wij bieden voor de Nederlandse en Belgische reisbureaus, touroperators, reisagenten en particulieren de ondersteuning en samenwerking bij het ontwikkelen van hun producten in Thailand. Wij bieden alle soorten van reizen aan - verblijfreizen, rondreizen, zakenreizen, enz.

 

Voor bedrijven


Voor bedrijven en ondernemers stellen we de zakenreizen samen incl. alle professionele producten. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende zaken: bank-en verzekeringen, de gezondheidszorg, massage, cosmetiek, sieraden, landbouw, voeding, milieu-, automobiel-, bouw, enz. We zullen een reis met een professioneel deel in een bepaalde sector voorbereiden. Zeer geliefd zijn de reizen naar verschillende internationale beurzen en tentoonstellingen.

Al deze routes zijn een aftrekpost voor de belastingen.

 

Sales Support


Wij bieden advertentieruimte op onze site aan voor het adverteren van reizen naar Thailand. Ideaal voor bijvoorbeeld adverteren van specifieke data. Wij zullen uw begeleidende teksten en brochures verwerken voor alle producten en bestemmingen.

 

 

We zijn op zoek naar de reisleiders en hostessen


Voor het nieuwe seizoen (seizoen 2011/2012) in verband met de uitbreiding van het bedrijf zijn we op zoek naar Nederlandse en Belgische reisleiders en hostessen.
De voorwaarden:

- Uitstekende kennis van de bestemmingen (Thailand, Cambodja)
- Uitstekende kennis van de Engelse taal
- De professionele ervaring, referenties

In het geval van serieuze belangstelling en certificering om te werken voor het bedrijf bieden we hulp om langdurig in Thailand te kunnen verblijven incl. een werkvergunning.

Stuur cv naar e-mail: josefbrozik@thajsko.com

 


GERELATEERDE LINKS


Prijslijst - de actuele prijslijst van alle reizen

Vliegtickets - vluchten reserveren

Bestelling van de reis - een formulier voor een voorlopige bestelling

Hotels - lijst van aanbevolen hotels

Downloads - De teksten van alle programma's in pdf-formaat