Home  >  Alle reizen  >  Thajsko Travel  >  Diensten
 
   

Diensten


 

De Reizen volgens uw wensen


Wij zullen uw vakantie voorbereiden precies volgens uw behoeften en wij zullen u de meest geschikte bestemmingen aanbevelen. Alle producten zoals in de lijst van de rondreizen genoemdkunt u altijd aanpassen, verlengen of verkorten.

 

 

Accommodatie


U zult verblijven in een hotel in Thailand en de andere door ons aangeboden bestemmingen (Cambodja, Myanmar, Vietnam, Singapore, Maleisië, Hong Kong, Laos). Wij hebben een uitstekende kennnis en wij zullen u adviseren over de beste soort accommodatie. In ons overzicht van alle hotels zijn genoemd de hotels die wij adviseren.Alle hotels worden door onze medewerkers een aantal keer per jaar bezocht.

 

Overdrachten


In alle landen en bestemmingen zullen we een transfer voor individuele toeristen of voor de groepen regelen aangepast aan uw wensen en voor een betaalbare prijs. We zullen u adviseren over het beste middel van vervoer (minibus, bus, trein, boot, vliegtuig) en voor het gewenste vervoer kunnen wij de tickets regelen. We zullen voor u goed geprijsde vliegtickets vinden op de binnenlandse vluchten. Indien u wenst kunnen we de vliegticketsvan naar Bangkok voor u regelen.

 

Visa servis


Wij regelen de visa aan de buurlanden en een verlenging of een nieuw Thaise visum. Met name bij de visa voor een lang verblijf dient men er voor zorgen dat alles in orde is, omdat de Thaise autoriteiten zeer strikt zijn.

 

 

Juridisch en zakelijk dienstverlening


Wij bieden u overleg en hulp bij het opzetten van een bedrijf in Thailand zoals de uitvoering van betreffende wetgeving of een werkvergunning. Thailand maakt gebruik van specifieke wettelijke regels en de oriëntatie voor de buitenlanders is heel moeilijk. Het systeem van oprichting van een bedrijf en de fiscale regelgeving verschilt van die in de Tsjechische Republiek. Toch proberen beleggers vanaf de hele wereld om de lokale markt te beïnvloeden, aangetrokken door goedkope arbeidskrachten en een breed scala van zakelijke kansen.

 

Autoverhuur


Motoren (100 - 1200 cc), jeeps, auto's, minibussen. Het is mogelijk om de auto te huren incl.een bestuurder aangezien de verkeersregels anders zijn.

 

 

 

Overige diensten


- Bijstand bij handelsbesprekingen
- Tolk-en vertaaldiensten
- Discrete service
- Trouwen in Thailand en de uitvoering van alle wetgeving

 

 

Sale and lease-eigenschappen


Ons bedrijf zal u assisteren met de aankoop, verkoop en verhuur van gronden, appartementen, huizen, hotels en kantoren. Als u besluit dat Thailand uw tweede huis wordt, of u wilt uw vakantie in uw eigen appartement of huis doorbrengen in dit prachtig land. Misschien neem je een besluit om verstandig te investeren, of onder de hete zon te werken, aarzel niet om in contact met ons te komen. Als u wilt verkopen,kopen, of gewoon advies, we zijn hier voor u.

Meer informatie ...

 


GERELATEERDE LINKS


Prijslijst - de actuele prijslijst van alle reizen

Vliegtickets - vluchten reserveren

Bestelling van de reis - een formulier voor een voorlopige bestelling

Hotels - lijst van aanbevolen hotels