Home  >  Alle reizen  >  Alle reizen (without picture)  >  Prijslijst
 
   

0016 - Bangkok, River Kwai - 5D/4N


 

Een rondreis door Bangkok en Centraal Thailand

Plaats:

 

 

Thailand - Bangkok, Drijvende Markt Damnoen

Saduak, River Kwai

 

Aantal: 5 D / 4 N
Prijs vanaf:

Het Programma:


 

1. Dag : Aankomst in Bangkok (-,-,D)


Aangekomen in Bangkok op het Suwarnhabumi vliegveld (het tijdverschil is + 5 uur tijdens zomertijd en + 6 uur tijdens wintertijd). Op het vliegveld wordt u begroet door een Engels sprekende gids voor de transfer naar het hotel waar u zult inchecken. Een kort informatie bijeenkomst met de informatie over het land. Daarna heeft u de tijd om wat uit te rusten of bijvoorbeeld een traditionele Thaise massage.

 

Om ongeveer 18 uur wordt u opgehaald en verwelkomt aan boord van de luxe boot Chao Phraya Princess. U wordt meegenomen op een schitterende rondvaart waar men kan genieten van Bangkok “by night”. Tijdens de vaart kan men de bezienswaardigheden zoals Wat Arun, Koninklijk Paleis bewonderenen nog veel meer. Deze trip is inclusief een uitgebreide dinerbuffet en muziek. Rond 22 uur wordt u naar het hotel gebracht.

 

Optioneel avond programma: (AANRADER)
Om 17:30 uur vertrek richting Siam Niramit. Een wervelende culturele show met een indrukwekkend decor. Het theater, geopend in oktober 2005, is centraal gelegen en biedt naast de show tevens een compleet nagebouwd Thais dorp waar u de levensstijl van vier regio's kunt beleven. Voor aanvang van de show om 20.00 uur heeft u tevens de mogelijkheid om te dineren in één van de drie aanwezige restaurants. Rond 22 uur wordt u naar het hotel gebracht. Extra toeslag: € 17,-

 

2. Dag : Bangkok tour, ééndaagse rondreis door de hoofdstad  (O,L,-)


In de ochtend Ontbijt. Om 8 uur vertrekken we om de stad te verkennen. In China Town gaan we Wat Traimit bewonderen. U ziet hier de grootste Gouden Boeddha ter wereld (5,5 ton). Als alternatief - bezoek aan de grootste bloemenmarkt Pak Klong Talad. In de tempel Wat Pho zal u met heel veel moeite in het venster van uw fotocamera de gigantisch grote liggende Boeddha kunnen krijgen – hij is namelijk 46 meter lang en 15 meter hoog. Vervolgens gaat u genieten van een vaart op de Chao Phraya rivier en de klongs in het stadsdeel Thonburi. U ziet het traditionele leven op het water en u kunt bewonderen de tempel Wat Arun. Lunch in buffetvorm. In de namiddag gaan we het sprookjesachtige Koninklijk Paleis bewonderen, samen met de tempel van de Smaragden Boeddha (Wat Phra Kaeo). Onze dag gaan we afsluiten met een bezoek aan de Marmer tempel (Wat Benchamabophit) om vervolgens een bezoek te brengen aan de grootste Thaise Sieraden maatschappij. Rond 18 uur gaan we terug naar het hotel.

 

3. Dag: Bangkok, drijvende markt Damnoen Saduak, River Kwai (O,L,D)


Ontbijt. Check out in het hotel en om 06:30 uur gaat u op reis per prive minibus naar de Damnoen Saduak in de provincie Ratchaburi (80 km afstand). Onderweg maken we eenstop bij de ontziltingsboerderijen in de provincie Samut Songkhram, en bij een kleurrijke markt op het spoor waar de trein tussen de kraampjes door passeert. U bezoekt de fabrikanten waar de palm suiker word geproduceerd.

U zult varen in een klein bootje op de grachten tussen de fruitplantages en u bezoekt de beroemde drijvende markt, waar kooplieden hun waren in kleine boten aanbieden. Tenslotte een bezoek aan een houtsnijwerk-makerij.

 

Daarna vertrekken we naar de provincie Kanchanaburi, lunch in een restaurant bij de brug over de rivier Kwai. We bezoeken het oorlogsmuseum en het oorlogskerkhof.

 

Daarna vertrek naar het gebied van Sayoko Noi, boottocht stroomopwaarts op de Rivier Kwai en een verblijf in een romantisch hotel op vlotten op de rivier (geen elektriciteit, alleen kerosine lampen !).

Diner, daarna een Moon culturele voorstelling, overnachting.

 

4. Dag : River Kwai, olifanten dorp, Bangkok (O,L,-)


Ontbijt. Bezoek aan het nabijgelegen Moon dorp. Om 09.00 uur vertrek vanaf het hotelper boot, transfer naar een olifanten dorp. Hier maken we een olifantenrit inhet bos. Lunch in een restaurant vlakbij het station Tham Crasae. Na de luncheen treinrit op het spoor van de dood, hoog boven de rivier. Daarna gaan we terug naar het hotel in Bangkok, check in rond 18 uur.

 

5. Dag : Bangkok, vertrek  (O,-,-)


Ontbijt. Check out in het hotel (meestal om 12 uur). Voortzetting van uw verblijf in Thailand en vetrek naar uw vakantiebestemming of verblijf in het hotel na keuze.
Het einde van Thajsko Travel diensten.

 

 


Prijs in € per persoon (Prijs errata onder voorbehoud, afhakelijk van de wisselkoers)

Aantal personen
2
4
6
8
10
12
14
16
Thaise Gids
553
402
352
332
348
332
323
314


Accommodatie


Bangkok:  Royal Benja Hotel ***                (3 nachten) , Hotels Bangkok

River Kwai: Jungle Raft Hotel **                  (1 nacht),     Hotels Kanchanaburi

 

Deze hotels zijn slechts een voorbeeld. U kunt uiteraard kiezen voor een andere accommodatie of een ander kamertype.


In de prijs inbegrepen


- Accommodatie volgens uw programma in de tweepersoonskamers (airco, toilet en

  badkamer, televisie, telefoon). Behalve rivier Kwai (1 nacht), eenvoudig accommodatie

  zonder electra, alleen kerosine lampen !
- Maaltijden - ontbijtbuffet in het hotel (O,L,D) volgens het programma
- Alle transfers en entrees volgens het programma
- Engels-sprekende Thaise gids 4 dagen


In de prijs niet-inbegrepen


- De vliegtickets Amsterdam - Bangkok v.v.
- Reisverzekering (denk hier alstublieft wel aan !)
- Individuele reizen en excursies zijn niet inbegrepen in het programma
- Fooien
- Buitenlandse bank transactie kosten


Volgende aanbevolen reizen naar deze bestemming


0011 - Bangkok, Ayutthaya

0012 - Bangkok, Drijvende Markt

0014 - Bangkok, Ayutthaya, Samut Prakan

0040 - Bangkok, Chiang Mai

0043 - Bangkok, Chiang Mai, Chiang Rai

0061 - Bangkok, Ayutthaya, Angkor Wat

Een compleet overzicht van aangeboden programma’s en rondreizen

 

Het programma kunt u wijzigen, uitbreiden, verkorten of een van de rondreizen toevoegen of combineren met een ander programma.


GERELATEERDE LINKS


Prijslijst - de actuele prijslijst van alle reizen

Vliegtickets - vluchten reserveren

Bestelling van de reis - een formulier voor een voorlopige bestelling

Hotels - lijst van aanbevolen hotels