Home  >  Alle reizen  >  Alle reizen (without picture)  >  Prijslijst
 
   

0021 - Bangkok, Ayutthaya, Samut Prakan, Pattaya - 6D/5N


 

Een rondreis door Bangkok en Centraal Thailand

Plaats:

 

 

Thailand - Bangkok, Ayutthaya,Samut Prakan,

Pattaya

 

Aantal: 6 D / 5 N
Prijs vanaf:

Het Programma:


 

1. Dag : Aankomst in Bangkok (-,-,D)


Aangekomen in Bangkok op het Suwarnhabumi vliegveld (het tijdverschil is + 5 uur tijdens zomertijd en + 6 uur tijdens wintertijd). Op het vliegveld wordt u begroet door een Engels sprekende gids voor de transfer naar het hotel waar u zult inchecken. Een kort informatie bijeenkomst met de informatie over het land. Daarna heeft u de tijd om wat uit te rusten of bijvoorbeeld een traditionele Thaise massage.

 

Om ongeveer 18 uur wordt u opgehaald en verwelkomt aan boord van de luxe boot Chao Phraya Princess. U wordt meegenomen op een schitterende rondvaart waar men kan genieten van Bangkok “by night”. Tijdens de vaart kan men de bezienswaardigheden zoals Wat Arun, Koninklijk Paleis bewonderenen nog veel meer. Deze trip is inclusief een uitgebreide dinerbuffet en muziek. Rond 22 uur wordt u naar het hotel gebracht.

 

Optioneel avond programma: (AANRADER)
Om 17:30 uur vertrek richting Siam Niramit. Een wervelende culturele show met een indrukwekkend decor. Het theater, geopend in oktober 2005, is centraal gelegen en biedt naast de show tevens een compleet nagebouwd Thais dorp waar u de levensstijl van vier regio's kunt beleven. Voor aanvang van de show om 20.00 uur heeft u tevens de mogelijkheid om te dineren in één van de drie aanwezige restaurants. Rond 22 uur wordt u naar het hotel gebracht. Extra toeslag: € 17,-

 

2. Dag : Bangkok tour, ééndaagse rondreis door de hoofdstad  (O,L,-)


In de ochtend Ontbijt. Om 8 uur vertrekken we om de stad te verkennen. In China Town gaan we Wat Traimit bewonderen. U ziet hier de grootste Gouden Boeddha ter wereld (5,5 ton). Als alternatief - bezoek aan de grootste bloemenmarkt Pak Klong Talad. In de tempel Wat Pho zal u met heel veel moeite in het venster van uw fotocamera de gigantisch grote liggende Boeddha kunnen krijgen – hij is namelijk 46 meter lang en 15 meter hoog. Vervolgens gaat u genieten van een vaart op de Chao Phraya rivier en de klongs in het stadsdeel Thonburi. U ziet het traditionele leven op het water en u kunt bewonderen de tempel Wat Arun. Lunch in buffetvorm. In de namiddag gaan we het sprookjesachtige Koninklijk Paleis bewonderen, samen met de tempel van de Smaragden Boeddha (Wat Phra Kaeo). Onze dag gaan we afsluiten met een bezoek aan de Marmer tempel (Wat Benchamabophit) om vervolgens een bezoek te brengen aan de grootste Thaise Sieraden maatschappij. Rond 18 uur gaan we terug naar het hotel.

 

3. Dag : Bangkok, Ayutthaya, Bang Pa In  (O,L,-)


Ontbijt. Om 08.00 vertreken we per prive - minibus in de richting van het historische park Ayutthaya - de voormaligehoofdstad van Thailand, ca 80 km ten noordenvan Bangkok. In 1767 hebben de Birmesen Ayutthaya geplunderd, maar toch zijn er nog steedstientallen tempels bewaard, zowelin destad, alsmet name in het prachtiguitgestrekte historische park, onder beschermingvan UNESCO. De majestueuzeruïne szijneen populaire plekom leuke foto’s te schieten. Bezoek de beroemde tempels - Wat Phra Si Sanphet, Wihan Phra Mongkhon Bophit, Wat Phra Mahathat en Wat Yai Chaimongkol. Lunchbuffet. 'S Middagseen tocht naar de konink lijke zomer residentiein Bang Pa In. Prachtige parken, gebouwen, konink lijke prachten romantische rusttrekkenveel bezoekers. We gaan terug naar Bangkok rond 17.00 uur.

 

4. Dag : Bangkok, Samut Prakan, Pattaya   (O,-,-)


Ontbijt. Om 08:00 uur vertrek richting Samut Prakan provincie (30 km). We gaan bezoeken Erawan Museum, het museum werd in 2003 geopen. Het bestaat uit een reusachtige olifant op een sokkel, die je vanuit de wijde omgeving al kunt zien. In de sokkel bevindt zich het eigelijke museum en in de buikholte van de olifant staan een aantal antieke en kostbare boeddha's.

Vervolgens gaan we naar Ancient City (Muang Boran) – een soort van Thais Madurodam. Het complex werd in 1973 gebouwd op kosten van rijke zakenman uit Bangkok die zijn liefde voor de Thaise kunst en historie wilde vereeuwigen. In het park bevinden zich tientallen kopieën - op ware grootte of verkleind – van beroemde gebouwen, monumenten en beelden, waarvan sommige niet meer bestaand (zoals het koninklijk paleis van Ayutthaya). Er is ook een model van een Thais dorp met ambachtslieden, een drijvende markt, restaurants, beekjes en watervallen, een moeras en watervolgels, een bos met herten en een theater met toneel en dans.

In de namiddag gaan we de Krokodillenboerderij bezoeken waar meer dan 100.000 krokodillen leven. De krokodillenboerderij bestaat uit grote bassins, vijvers en kooien waarin de krokodillen van verschillende leeftijden zijn overgebracht. Men kan o.a.genieten van een olifanten en krokodillen show.

Later in de middag vertrek richting Pattaya (150 km), de grootste badplaats in Zuid- Oost Azië. Aankomst in het hotel, check in om ca 18:00 uur.


Pattaya is een plaats met twee gezichten. Overdag kunt u relaxen op kilometer lange zandstranden. U kunt kiezen voor één van de drie baaien waar de stad aan is gelegen. Voor iedereen die van watersporten houdt zijn er mogelijkheden om de waterbootjes of scooters te huren of gewoon te genieten van het uitzicht over Pattaya vanuit een parachute. Er worden heel veel optionele trips ter plaatse aangeboden.

 

5. Dag: Pattaya, tropische tuinen Nong Nooch, Alcazar Show (O,-,-)


Ontbijt. Om 08:30 vertrekken we vanuit het hotel om een bezoek te brengen aan de prachtige tropische tuinen Nong Nooch. Deze liggen op ca 20 minuten afstand. U zult eerst genieten van de orchideën en daarna kunt u genieten van de prachtige tuinen. U kunt hier ook de traditionele Thaise dans bewonderen, voorstellingen zien van gevechten en een gigantische olifanten show. Rond 13:00 uur zullen we vertrekken naar het hotel. ’s Middags vrije tijd.


In de avond gaan we een bezoek aan de Alcazar show brengen (de grootste en zeer populaire travestie show in Azië). Overal in de wereld zijn er vele van dit soort shows maar nergens zijn deze personen ( in het Thai “Katoey” genoemd, een vrouw – voorheen man ) zo charmant als hier.

 

6. Dag : Pattaya, vertrek  (O,-,-)


Ontbijt. Check out in het hotel (meestal om 12 uur). Voortzetting van uw verblijf in Thailand en vetrek naar uw vakantiebestemming of verblijf in het hotel na keuze.
Het einde van Thajsko Travel diensten.

 

 


Prijs in € per persoon (Prijs errata onder voorbehoud, afhakelijk van de wisselkoers)

Aantal personen
2
4
6
8
10
12
14
16
Thaise Gids
627
471
419
393
411
395
384
375


Accommodatie


Bangkok:  Royal Benja Hotel ***                (3 nachten) , Hotels Bangkok

Pattaya:   Sunshine Garden Resort ***       (2 nachten), Hotels Pattaya

 

Deze hotels zijn slechts een voorbeeld. U kunt uiteraard kiezen voor een andere accommodatie of een ander kamertype.


In de prijs inbegrepen


- Accommodatie volgens uw programma in de tweepersoonskamers

  (airco, toilet en badkamer, televisie, telefoon)
- Maaltijden - ontbijtbuffet in het hotel (O,L,D) volgens het programma
- Alle transfers en entrees volgens het programma
- Engels-sprekende Thaise gids 5 dagen


In de prijs niet-inbegrepen


- De vliegtickets Amsterdam - Bangkok v.v.
- Reisverzekering (denk hier alstublieft wel aan !)
- Individuele reizen en excursies zijn niet inbegrepen in het programma
- Fooien
- Buitenlandse bank transactie kosten


Volgende aanbevolen reizen naar deze bestemming


0011 - Bangkok, Ayutthaya

0012 - Bangkok, Drijvende Markt

0016 - Bangkok, River Kwai

0014 - Bangkok, Ayutthaya, Samut Prakan

0040 - Bangkok, Chiang Mai

0043 - Bangkok, Chiang Mai, Chiang Rai

0061 - Bangkok, Ayutthaya, Angkor Wat

Een compleet overzicht van aangeboden programma’s en rondreizen

 

Het programma kunt u wijzigen, uitbreiden, verkorten of een van de rondreizen toevoegen of combineren met een ander programma.


GERELATEERDE LINKS


Prijslijst - de actuele prijslijst van alle reizen

Vliegtickets - vluchten reserveren

Bestelling van de reis - een formulier voor een voorlopige bestelling

Hotels - lijst van aanbevolen hotels