1004 - Thajsko, Bangkok, Pattaya, Ko Chang


 

Pobytový zájezd

Místo:

 

 

Thajsko - Bangkok, Pattaya, Ko Chang

 

 

Délka: 13 dnů / 10 nocí
Cena od:

Program:


1. den : Odlet Evropa (Praha, Vídeň, Mnichov)

(-,-,-)


Odlet dle Vaší letenky.


2. den : Bangkok přílet

(-,-,V)


Přílet do Bangkoku na letiště Suwanaphumi letem ...... ve ..... (časový posun plus 5 hodin v zimním období nebo plus 6 hodin v letním období).

Přivítaní na letišti průvodcem, transfer do hotelu v centru (letiště je od města 40 km, cesta trvá cca 45 minut), ubytování. Krátká informativní schůzka se vstupní informací o zemi. Odpočinek po dlouhé cestě, individuální volno.

Doporučujeme tradiční thajskou masáž.

Cca v 18.00 společný odjezd z hotelu a uvítání na palubě obrovské, luxusní lodi Chao Phraya Princess. Krásná projížďka nočním Bangkokem kolem památek jako Wat Arun, Wat Pra Kaeo a mnoha dalších spojená s bohatou bufetovou večeří za doprovodu hudby. Návrat do hotelu cca ve 22.30.

Přenocování: Bangkok

Alternativní večerní program:

Cca v 17.30 odjezd do Siam Niramit. Shlédnete nádherné výpravné představení s výjevy z thajské historie, legend a mýtů. Součástí je návštěva skanzenu představujícího architekturu jednotlivých thajských regionů a bohatá bufetová večeře. Návrat do hotelu kolem 22.00.

Příplatek 20,- USD.


3. den : Bangkok, celodenní prohlídka města

(S,O,-)


V 08.00 odjezd na privátní prohlídku města. Tento výlet patří zcela nezbytně k návštěvě Bangkoku. V Čínském městě v skvostně rekonstruovaném chrámu Wat Traimit uvidíte největšího zlatého Buddhu na světě (5,5 tuny). Alternativně - návštěva největšího květinového trhu Pak Klong Talad. V rozlehlém chrámu Wat Pho uvidíte gigantického 46 m dlouhého a 15 m vysokého ležícího Buddhu. Následuje projížďka po řece Chao Phraya a vodních kanálech ve čtvrti Thonburi. Mimo tradičního starobylého způsobu bydlení na vodě zde uvidíte také chrám Wat Arun.

Bufetový oběd. Odpoledne - pohádková krása a fantaskní zlatá výzdoba Královského paláce spolu s Chrámem smaragdového Buddhy (Wat Phra Kaeo) se Vám vryjí navždy do paměti. Výlet zakončí návštěva Mramorového chrámu (Wat Benchamabophit) a návštěva výstavní síně a obchodu největší thajské klenotnické společnosti. Návrat do hotelu kolem 18.00.

Přenocování: Bangkok


4. den : Bangkok, Pattaya

(S,-,-)


Snídaně. Check out v hotelu a v 10.00 odjezd do Pattaya (150 km) - největšího přímořského letoviska v jihovýchodní Asii. Ubytování v hotelu. Odpočinek.

 

Pattaya je místo které má dvě tváře. Ve dne můžete relaxovat na kilometrech pláže s jemným pískem a vybrat si jeden ze tří zálivů, které město lemují. Pokud jste příznivci vodních radovánek, můžete si pronajmout vodní čluny, skútry nebo se proletět na padáku. K dispozici je nesčetné množství fakultativních výletů.

Po setmění je Pattaya přeplněná pokušením a kouzlem nočního života s neuvěřitelným množstvím restaurací, nočních klubů, barů, diskoték, go-go barů a kabaretů. Pattaya může být ztřeštěná, drzá, krásná, hrubě lascivní, něžná nebo vyzývavá, jak kdo chcete. Každopádně nabízí vše, co lze očekávat od mezinárodního plážového letoviska.


5.-7. den : Pattaya

(S,-,-)


Snídaně, volný program, koupání, nákupy, fakultativní výlety.

 

Doporučujeme zejména tropické zahrady Nong Nooch, rozlehlý aquapark, podvodní svět, Mini Siam, projížďku na slonech, krokodýlí farmu, tygří ZOO, některý z místních výstavných chrámů nebo výlet na některý z okolních ostrovů. Odpočinek umocníte návštěvou některého z mnoha masérských zařízení či jen plážovými masážemi.

 

Pattaya je v poslední době také vynikajícím výchozím bodem pro 4 denní výlety na Angkor Wat v Kambodži. Poté co byla postavena nová silnice na Kambodžské straně je tato dříve strastiplná pouť zvládnutelná relativně pohodlně za jeden den .


8. den : Pattaya, Ko Chang

(S,-,-)


Snídaně. Check out v hotelu. V 09.00 transfer do přístavu Laem Ngob v provincii Trat (350 km). Cesta vede po pěkné dálnici krajem plným ananasových, kaučukových a ovocných plantáží. Odtud trajektem na ostrov Ko Chang i s minibusem přímo do hotelu, ubytování.

 

Ko Chang - neboli sloní ostrov u samotné hranice s Kambodžou je jedním z přírodních klenotů Thajska a je součástí stejnojmenného mořského národního parku. Hornaté scénické vnitrozemí ostrova s řadou vodopádů a nekonečné bílé pláže v několika zálivech západního pobřeží sem v posledních letech přivedlo turistický průmysl. Přesto si ostrov stále uchovává klidný ráz s dokonalým servisem.


9. - 11. den : Ko Chang

(S,-,-)


Snídaně. Koupání, výlety. Doporučujeme zejména výlet rychlým člunem po okolních ostrovech.


12. den : Ko Chang, Bangkok, odlet

(S,-,-)


Snídaně. Check out v hotelu (obvykle ve 12.00). V .... transfer minibusem a trajektem přímo na letiště v Bangkoku (350 km). Po cestě zastávka na ovocných trzích. Odlet letem .... v .....


13. den : Přílet Evropa (Praha, Vídeň, Mnichov)

(-,-,-)


Přílet dle Vaší letenky.


Cena v USD na osobu (cena se může změnit podle aktuálního kurzu USD)

Počet osob
2
4
6
8
10
12
14
16
Thajský průvodce
1 078
843
765
725
775
747
727
713


Cena platí pro období hlavní sezóny (01.11. - 20.12. a 15.1. - 31.3.). Ceny hotelů v pobytových letoviscích se v TOP sezoně (20.12. - 15.1.) zvyšují o 30-50%! Mimo hlavní sezony ceny klesají o 30-50%. Na tato období se zpracovávají individuální kalkulace.


Podrobný postup Objednávka programu Poslat dotaz (česky)

Ubytování


 Bangkok: Royal Benja Hotel *** (2 noci) Hotely Bangkok
 Pattaya: Sunshine Garden Resort *** (4 noci) Hotely Pattaya
 Ko Chang: Klong Prao resort *** (4 noci) Hotely Ko Chang

 Uvedené hotely jsou pouze návrh. Můžete si je vybrat sami včetně typu pokoje.


Další doporučené zájezdy do této destinace


1002 - Bangkok, Pattaya - to nejlepší

1041 - Bangkok, Angkor Wat, Pattaya

1051 - Malý okruh centrálním Thajskem, Pattaya

1061 - Velký okruh centrálním Thajskem, Pattaya

1071 - Velký okruh Thajskem, Pattaya

1092 - Mezinárodní veletrhy v Thajsku, Pattaya

 

Program lze libovolně upravit, prodloužit nebo zkrátit a zařadit do něho některý z výletů nebo jej kombinovat s jiným programem.


Cena zahrnuje


- ubytování dle programu v dvoulůžkových pokojích (klimatizace, WC a koupelna,

  televize,  telefon)
- stravování - bufetové snídaně v hotelu (S), obědy (O) a večeře (V) uvedené v programu
- veškeré transfery a vstupy dle programu
- thajský anglicky mluvící průvodce


Cena nezahrnuje


- letenku Praha - Bangkok - Praha
- thajské vstupní vízum (nutné pouze pro pobyty delší než 30 dnů)
- cestovní pojištění (nezapomeňte na něj, prosím !)
- výlety a individuální exkurze, které nejsou uvedeny v programu
- spropitné (průvodci, řidiči, restaurace atd.)

- bankovní poplatky za převod (OUR - hradí příkazce)


SOUVISEJÍCÍ ODKAZY


Ceník - aktuální ceník všech zájezdů

Letenky - rezervace letenky

Hotely - přehled doporučovaných hotelů