1023 - Thajsko, Bangkok, Ko Samui, Ko Tao


 

Pobytový zájezd

Místo:

 

 

Thajsko - Bangkok, Ko Samui, Ko Tao

 

 

Délka: 13 dnů / 10 nocí
Cena od:

Program:


1. den : Odlet Evropa (Praha, Vídeň, Mnichov)

(-,-,-)


Odlet dle Vaší letenky.


2. den : Bangkok přílet

(-,-,V)


Přílet do Bangkoku na letiště Suwanaphumi letem ...... ve ..... (časový posun plus 5 hodin v zimním období nebo plus 6 hodin v letním období).

Přivítaní na letišti průvodcem, transfer do hotelu v centru (letiště je od města 40 km, cesta trvá cca 45 minut), ubytování. Krátká informativní schůzka se vstupní informací o zemi. Odpočinek po dlouhé cestě, individuální volno.

Doporučujeme tradiční thajskou masáž.

Cca v 18.00 společný odjezd z hotelu a uvítání na palubě obrovské, luxusní lodi Chao Phraya Princess. Krásná projížďka nočním Bangkokem kolem památek jako Wat Arun, Wat Pra Kaeo a mnoha dalších spojená s bohatou bufetovou večeří za doprovodu hudby. Návrat do hotelu cca ve 22.30.

Přenocování: Bangkok

Alternativní večerní program:

Cca v 17.30 odjezd do Siam Niramit. Shlédnete nádherné výpravné představení s výjevy z thajské historie, legend a mýtů. Součástí je návštěva skanzenu představujícího architekturu jednotlivých thajských regionů a bohatá bufetová večeře. Návrat do hotelu kolem 22.00.

Příplatek 20,- USD.


3. den : Bangkok, celodenní prohlídka města

(S,O,-)


V 08.00 odjezd na privátní prohlídku města. Tento výlet patří zcela nezbytně k návštěvě Bangkoku. V Čínském městě v skvostně rekonstruovaném chrámu Wat Traimit uvidíte největšího zlatého Buddhu na světě (5,5 tuny). Alternativně - návštěva největšího květinového trhu Pak Klong Talad. V rozlehlém chrámu Wat Pho uvidíte gigantického 46 m dlouhého a 15 m vysokého ležícího Buddhu. Následuje projížďka po řece Chao Phraya a vodních kanálech ve čtvrti Thonburi. Mimo tradičního starobylého způsobu bydlení na vodě zde uvidíte také chrám Wat Arun.

Bufetový oběd. Odpoledne - pohádková krása a fantaskní zlatá výzdoba Královského paláce spolu s Chrámem smaragdového Buddhy (Wat Phra Kaeo) se Vám vryjí navždy do paměti. Výlet zakončí návštěva Mramorového chrámu (Wat Benchamabophit) a návštěva výstavní síně a obchodu největší thajské klenotnické společnosti. Návrat do hotelu kolem 18.00.

Přenocování: Bangkok


4. den : Bangkok, Ko Samui

(S,-,-)


Snídaně. Check out v hotelu. V ..... transfer na letiště v Bangkoku a odlet na Ko Samui ve .... letem ...... Přílet na Ko Samui v ..... Transfer do hotelu, ubytování.

 

Ko Samui - je jeden z nejkrásnějších ostrovů v Thajsku, který je zejména díky svým romantickým zákoutím nazýván ostrovem lásky. Kilometry dlouhé bílé pláže lemované palmami, průzračně čistá mořská voda a exotická tropická příroda je ideální k relaxaci a odpočinku. Milovníkům potápění se nabízí nádherný pohled do podmořského světa u ostrova Ko Tao, severně od Ko Samui.

 

Z řady fakultativních výletů doporučujeme zejména: okružní jiízdu kolem ostrova, vodopád Namuang, chrám Wat Khunaram, rybářské městečko Nathon se sochou Velkého Buddhy, motýlí farmu, pozoruhodné "sexuální" skalní útvary Hin Ta a Hin Yai, zápasy vodních bůvolů, výlet na některý z okolních ostrovů (zejména Ko Pha Ngan, proslavený úplňkovou párty) nebo do mořského národního parku Ang Thong. Večer můžete posedět v některé z mnoha restaurací a ochutnat speciality z mořských plodů nebo tradiční asijskou kuchyni.


5.- 7. den : Ko Samui

(S,-,-)


Snídaně, volný program. Šnorchlování, potápěni, romantika, možnost fakultativních výletů.


8. den : Ko Samui, Ko Tao

(S,-,-)


Snídaně. Check out v hotelu. V 11.00 transfer do přístavu a ve 12.30 plavba rychločlunem (katamarán Lomprayah) na ostrov Ko Tao (příjezd ......), transfer do hotelu, ubytování, volný program.

 

Ko Tao - je malebný ostrůvek (21 km2) asi 2 hodiny plavby od Ko Samui. V thajštině Ko Tao znamená "želví ostrov, což je odvozeno od tvaru ostrova připomínající želvu s ponořenou hlavou. Ostrov je známý také svou krásou - bohatá zeleň, krásné pláže s oblými obřími kameny, nádherně zbarvené moře. Ostrov je vyhledávaným místem mezi příznivci potápění a šnorchlování, v blízkosti jsou vyhlášené potápěčské lokality. Je také ideálním východiskem pro výlet na nedaleký ostrůvek Ko Nang Yuan, odborníky pravidelně vyhlašovaný za nejkrásnější v oblasti. Ko Nang Yuan je liduprázdný a nachází se na něm jen jediný resort.


9.- 11. den : Ko Tao

(S,-,-)


Snídaně, volný program. Šnorchlování, potápěni, romantika, možnost fakultativních výletů.


12. den : Ko Tao, Ko Samui, Bangkok, odlet do Evropy

(S,-,-)


Snídaně. Check out v hotelu a ve .... transfer do přístavu. V .... plavba rychločlunem (katamarán Lomprayah) na Ko Samui (příjezd .....), transfer na letiště, odlet letem ...... ve ...... do Bangkoku (přílet .....). Odlet do Evropy letem ..... v .......


13. den : Přílet Evropa (Praha, Vídeň, Mnichov)

(-,-,-)


Přílet dle Vaší letenky.


Cena v USD na osobu (cena se může změnit podle aktuálního kurzu USD)

Počet osob
2
4
6
8
10
12
14
16
Thajský průvodce
1 250
1 147
1 113
1 096
1 106
1 096
1 088
1 083


Cena platí pro období hlavní sezóny (01.11. - 20.12. a 15.1. - 31.3.). Ceny hotelů v pobytových letoviscích se v TOP sezoně (20.12. - 15.1.) zvyšují o 30-50%! Mimo hlavní sezony ceny klesají o 30-50%. Na tato období se zpracovávají individuální kalkulace.


Podrobný postup Objednávka programu Poslat dotaz (česky)

Ubytování


 Bangkok: Royal Benja Hotel *** (2 noci) Hotely Bangkok
 Ko Samui: Aloha Resort *** (4 noci) Hotely Ko Samui
 Ko Tao: Ko Tao Resort *** (4 noci) Hotely Ko Tao

 Uvedené hotely jsou pouze návrh. Můžete si je vybrat sami včetně typu pokoje.


Další doporučené zájezdy do této destinace


1021 - Bangkok, Ko Samui - to nejlepší

1044 - Bangkok, Angkor Wat, Ko Samui

1054 - Malý okruh centrálním Thajskem, Ko Samui

1064 - Velký okruh centrálním Thajskem, Ko Samui

1074 - Velký okruh Thajskem, Ko Samui

1085 - Národní parky centrálního Thajska, Ko Samui

1094 - Svatba v Thajsku, Ko Samui

 

Program lze libovolně upravit, prodloužit nebo zkrátit a zařadit do něho některý z výletů nebo jej kombinovat s jiným programem.


Cena zahrnuje


- ubytování dle programu v dvoulůžkových pokojích (klimatizace, WC a koupelna,

  televize,  telefon)
- stravování - bufetové snídaně v hotelu (S), obědy (O) a večeře (V) uvedené v programu
- veškeré transfery a vstupy dle programu

- letenku Bangkok - Ko Samui - Bangkok
- thajský anglicky mluvící průvodce


Cena nezahrnuje


- letenku Praha - Bangkok - Praha
- thajské vstupní vízum (nutné pouze pro pobyty delší než 30 dnů)
- cestovní pojištění (nezapomeňte na něj, prosím !)
- výlety a individuální exkurze, které nejsou uvedeny v programu
- spropitné (průvodci, řidiči, restaurace atd.)

- bankovní poplatky za převod (OUR - hradí příkazce)


SOUVISEJÍCÍ ODKAZY


Ceník - aktuální ceník všech zájezdů

Letenky - rezervace letenky

Hotely - přehled doporučovaných hotelů