Home  >  Alle reizen   >  Prijslijst   >  Trips to Cambodia   >  Cambodja - Basis Informatie
 
   

1042 - Bangkok, Angkor Wat, Koh Chang


   

Een rondreis met een bezoek aan Wat Angkor in Cambodja en een verblijf op het eiland Koh Chang, bezoek aan Bangkok.

Plaats:

Thailand     - Bangkok, Ko Chang

Cambodia  - Siem Reap (Angkor Wat)

Aantal: 13 dagen / 10 nachten
Prijs: vanaf  0.000,- USD

Het Programma:


 

1. Dag: Vertrek vanuit Europa (Amsterdam,Brussel)


Vertrek afhankelijk van uw vliegticket

 

2. Dag : Aankomst in Bangkok  (-,-,D)


Aangekomen in Bangkok op het Suwarnhabumi vliegveld (het tijdverschil is + 5 uur tijdens zomertijd en + 6 uur tijdens wintertijd). Op het vliegveld wordt u begroet door een Engels sprekende gids voor de transfer naar het hotel waar u zult inchecken. Een kort informatie bijeenkomst met de informatie over het land. Daarna heeft u de tijd om wat uit te rusten of bijvoorbeeld een traditionele Thaise massage.

Om ongeveer 18 uur wordt u opgehaald en verwelkomt aan boord van de luxe boot Chao Phraya Princess. U wordt meegenomen op een schitterende rondvaart waar men kan genieten van Bangkok “by night”. Tijdens de vaart kan men de bezienswaardigheden zoals Wat Arun, Koninklijk Paleis bewonderenen nog veel meer. Deze trip is inclusief een uitgebreide dinerbuffet en muziek. Rond 22 uur wordt u naar het hotel gebracht.

 

3. Dag : Bangkok, één daagse stadstour  (B,L,-)


In de ochtend Ontbijt. Om 8 uur vertrekken we om de stad te verkennen. In China Town gaan we Wat Traimit bewonderen. U ziet hier de grootste Gouden Boeddha ter wereld (5,5 ton). In de tempel Wat Pho zal u met heel veel moeite in het venster van uw fotocamera de gigantisch grote liggende Boeddha kunnen krijgen – hij is namelijk 46 meter lang en 15 meter hoog. Vervolgens gaat u genieten van een vaart op de Chao Phraya rivier en de klongs in het stadsdeel Thonburi. U ziet het traditionele leven op het water en u kunt bewonderen de tempel Wat Arun. Lunch in buffetvorm. In de namiddag gaan we het sprookjesachtige Koninklijk Paleis bewonderen, samen met de tempel van de Smaragden Boeddha (Wat Phra Kaeo). Onze dag gaan we afsluiten met een bezoek aan de Marmer tempel (Wat Benchamabophit) om vervolgens een bezoek te brengen aan de grootste Thaise Sieraden maatschappij. Rond 18 uur gaan we terug naar het hotel.

 

4. Dag : Bangkok, Siem Reap  (B,-,D)


Ontbijt. Na het ontbijt transfer naar de luchthaven. Vlucht naar Siem Reap in Cambodja. Bij aankomst op het vliegveld verwerking van de visa formaliteiten. Het is noodzakelijk om een foto mee te nemen en er dient na aankomst een heffing van $ 20 betaald te worden. Transfer naar het hotel, check in. Vertrek naar de Roulous groep (ca. 25 km) en een bezoek aan de oudste monumenten van het begin vanhet Angkor Rijk: Bakong, Preh Ko en Lolei. Avondvoorstelling van de traditionele 'Apsara dans 'en Khmer folklore in het restaurant met een Cambodjaanse diner.

Wij raden aan: een bezoek aan massagesalons. Khmer massage is anders dan een Thaise massage, maar even vriendelijk en behulpzaam.

 

5. Dag : Siem Reap, Angkor Wat  (B,-,-)


Ontbijt. Om 08:00 uur beginen we met een rondreis, we gaan bewonderen de Khmer-monumentendie ooit hetkrachtigste enmachtigste rijkin Zuidoost-Azië was. De overblijfselen van veletempelsinhet archeologische park op velevierkante kilometers, liggen op ongeveer 6 km afstand vandestad. 'S Ochtendsde jungletempel TaPhrom (2 helft van de 12-de eeuw), een Angkormonumentin het Zuiden Poortvan Angkor Tom, Bayon, Baphuon (11de eeuw). Phimenakas (10e eeuw.) Olifant Terrasen, Leper Koningterras. In denamiddag zullen we de meest bekende bezienswaardigheid bezoeken – het Wat Angkortempelcomplex (1e helft van de 12 eeeuw). Daarna keren we terugnaaruw hotelin SiemReap. Vrije tijd. 'S avondsin Siem Reap kunt u eventueel gebruik maken vaneengids – optionele trip: Een ballonvaart 200 meter hoog boven de Angkor (ca 15 USD),  bezoek aan het oorlogs museum.

 

6. Dag : Siem Reap, Angkor Wat, het meer Tonlesap  (B,-,-)


Ontbijt. Om 07:00 uur zullen we beginnen met een bezoek van het historische park. De Banteay Srei tempel (vrouwelijk klooster uit het jaar 967), ongeveer 35 km door het interessante platteland, Pre Rup Tempels (jr.961) en Ta Keo, stuuwmeer Sras Srang (12de eeuw). In de namiddag rijden we op het Tonlesap meer, een kleurrijk leven op het water, drijvende dorpen van Vietnamese vissers. Bezoek aan de Oude Markt.

 

7. Dag : Siem Reap, Bangkok, Koh Chang  (B,-,-)


Ontbijt: Check out in het hotel en om 09:00 uur transfer naar de haven Laem Ngob in de provincie Trat (350 km). Wij zullen reizen over een snelweg tussen de ananas, rubber en fruit velden. Vanuit hier per boot naar het eiland Koh Chang en per minivan wordt u naar het hotel gebracht, check in.

 

Koh Chang – oftewel het Olifanten eiland vlakbij de grens met Cambodja is een van de mooiste natuur eilanden in Thailand en is meteen ook een nationaal natuurpark. Bergen in het binnenland, een aantal watervallen en witte zandstranden, dat alles is een goede basis voor de toeristische ontwikkelingen op dit eiland. Desondanks heeft dit eiland nog steeds zijn oude rustige imago kunnen behouden.

 

8. - 11. Dag : Koh Chang  (B,-,-)


Ontbijt. Zonnebaden, optionele trips. Wij kunnen u zeker een tocht per speedboot aanraden naar de andere eilanden in de buurt.

 

12. Dag : Ko Chang, Bangkok, vertrek  (B,-,-)


Ontbijt. Check out in het hotel (meestal rond 12:00 uur), vervolgens gaat u per boot terug naar het vasteland, transfer naar het Suvarnhabumi vliegveld in Bangkok (350 km). Onderweg maken we een stop op een fruitmarkt.

 

13. Dag: Aankomst in Europa (Amsterdam, Brussel)


Aankomst volgens uw vliegticket

 


Accommodatie


Bangkok:    Royal Benja Hotel ***                (2 nachten), Hotels Bangkok

Siem Reap: Prince D Angkor Hotel ***          (3 nachten), Hotels Siem Reap
Ko Chang:  Klong Prao resort ***                 (5 nachten) , Hotels Ko Chang

 

Deze hotels zijn slechts een voorbeeld. U kunt uiteraard kiezen voor een andere accommodatie of een ander kamertype.


Volgende aanbevolen reizen naar deze bestemming


1052 - Een kleine rondreis door Centraal Thailand, Ko Chang

1062 - Een grote rondreis door centraal Thailand, Ko Chang

1072 - Een grote rondreis door Thailand, Ko Chang

 

Het programma kunt u wijzigen, uitbreiden, verkorten of een van de andere rondreizen toevoegen of combineren met een ander programma.


In de prijs inbegrepen


- Accommodatie volgens uw programma in de tweepersoonskamers

  (airco, toilet en badkamer, televisie, telefoon)
- Maaltijden - ontbijtbuffet in het hotel, lunches en diner volgens het programma
- Alle transfers en entrees volgens het programma
- De vliegticket Bangkok - Siem Reap - Bangkok
- Engels-sprekende Thaise en Khmer gids 5 dagen
- Uitgebreid engels informatiepakket met kleine cadeautjes van Thajsko Travel


In de prijs niet-inbegrepen


- De vliegtickets Amsterdam - Bangkok v.v.
- Reisverzekering (denk hier alstublieft wel aan !)
- Individuele reizen en excursies zijn niet inbegrepen in het programma
- Fooien
- Buitenlandse bank transactie kosten


GERELATEERDE LINKS


Prijslijst - de actuele prijslijst van alle reizen

Vliegtickets - vluchten reserveren

Bestelling van de reis - een formulier voor een voorlopige bestelling

Hotels - lijst van aanbevolen hotels