Home  >  Alle reizen   >  Prijslijst   >  Trips to Cambodia   >  Cambodja - Basis Informatie
 
   

1045 - Bangkok, Angkor Wat, Krabi


   

Een rondreis met een bezoek aan Wat Angkor in Cambodja en een verblijf in Krabi, bezoek aan Bangkok.

Plaats:

Thailand     - Bangkok, Krabi (Ao Nang)

Cambodja  - Siem Reap (Angkor Wat)

Aantal: 13 dagen / 10 nachten
Prijs: vanaf  0.000,- USD

Het Programma:


 

1. Dag: Vertrek vanuit Europa (Amsterdam,Brussel)


Vertrek afhankelijk van uw vliegticket

 

2. Dag : Aankomst in Bangkok  (-,-,D)


Aangekomen in Bangkok op het Suwarnhabumi vliegveld (het tijdverschil is + 5 uur tijdens zomertijd en + 6 uur tijdens wintertijd). Op het vliegveld wordt u begroet door een Engels sprekende gids voor de transfer naar het hotel waar u zult inchecken. Een kort informatie bijeenkomst met de informatie over het land. Daarna heeft u de tijd om wat uit te rusten of bijvoorbeeld een traditionele Thaise massage.

Om ongeveer 18 uur wordt u opgehaald en verwelkomt aan boord van de luxe boot Chao Phraya Princess. U wordt meegenomen op een schitterende rondvaart waar men kan genieten van Bangkok “by night”. Tijdens de vaart kan men de bezienswaardigheden zoals Wat Arun, Koninklijk Paleis bewonderenen nog veel meer. Deze trip is inclusief een uitgebreide dinerbuffet en muziek. Rond 22 uur wordt u naar het hotel gebracht.

 

3. Dag : Bangkok, één daagse stadstour  (B,L,-)


In de ochtend Ontbijt. Om 8 uur vertrekken we om de stad te verkennen. In China Town gaan we Wat Traimit bewonderen. U ziet hier de grootste Gouden Boeddha ter wereld (5,5 ton). In de tempel Wat Pho zal u met heel veel moeite in het venster van uw fotocamera de gigantisch grote liggende Boeddha kunnen krijgen – hij is namelijk 46 meter lang en 15 meter hoog. Vervolgens gaat u genieten van een vaart op de Chao Phraya rivier en de klongs in het stadsdeel Thonburi. U ziet het traditionele leven op het water en u kunt bewonderen de tempel Wat Arun. Lunch in buffetvorm. In de namiddag gaan we het sprookjesachtige Koninklijk Paleis bewonderen, samen met de tempel van de Smaragden Boeddha (Wat Phra Kaeo). Onze dag gaan we afsluiten met een bezoek aan de Marmer tempel (Wat Benchamabophit) om vervolgens een bezoek te brengen aan de grootste Thaise Sieraden maatschappij. Rond 18 uur gaan we terug naar het hotel.

 

4. Dag : Bangkok, Siem Reap  (B,-,D)


Ontbijt. Na het ontbijt transfer naar de luchthaven. Vlucht naar Siem Reap in Cambodja. Bij aankomst op het vliegveld verwerking van de visa formaliteiten. Het is noodzakelijk om een foto mee te nemen en er dient na aankomst een heffing van $ 20 betaald te worden. Transfer naar het hotel, check in. Vertrek naar de Roulous groep (ca. 25 km) en een bezoek aan de oudste monumenten van het begin vanhet Angkor Rijk: Bakong, Preh Ko en Lolei. Avondvoorstelling van de traditionele 'Apsara dans 'en Khmer folklore in het restaurant met een Cambodjaanse diner.

Wij raden aan: een bezoek aan massagesalons. Khmer massage is anders dan een Thaise massage, maar even vriendelijk en behulpzaam.

 

5. Dag : Siem Reap, Angkor Wat  (B,-,-)


Ontbijt. Om 08:00 uur beginen we met een rondreis, we gaan bewonderen de Khmer-monumentendie ooit hetkrachtigste enmachtigste rijkin Zuidoost-Azië was. De overblijfselen van veletempelsinhet archeologische park op velevierkante kilometers, liggen op ongeveer 6 km afstand vandestad. 'S Ochtendsde jungletempel TaPhrom (2 helft van de 12-de eeuw), een Angkormonumentin het Zuiden Poortvan Angkor Tom, Bayon, Baphuon (11de eeuw). Phimenakas (10e eeuw.) Olifant Terrasen, Leper Koningterras. In denamiddag zullen we de meest bekende bezienswaardigheid bezoeken – het Wat Angkortempelcomplex (1e helft van de 12 eeeuw). Daarna keren we terugnaaruw hotelin SiemReap. Vrije tijd. 'S avondsin Siem Reap kunt u eventueel gebruik maken vaneengids – optionele trip: Een ballonvaart 200 meter hoog boven de Angkor (ca 15 USD),  bezoek aan het oorlogs museum.

 

6. Dag : Siem Reap, Angkor Wat, het meer Tonlesap  (B,-,-)


Ontbijt. Om 07:00 uur zullen we beginnen met een bezoek van het historische park. De Banteay Srei tempel (vrouwelijk klooster uit het jaar 967), ongeveer 35 km door het interessante platteland, Pre Rup Tempels (jr.961) en Ta Keo, stuuwmeer Sras Srang (12de eeuw). In de namiddag rijden we op het Tonlesap meer, een kleurrijk leven op het water, drijvende dorpen van Vietnamese vissers. Bezoek aan de Oude Markt.

 

7. Dag : Siem Reap, Bangkok, Krabi, Ao Nang  (B,-,-)


Ontbijt. Check out in het hotel,transfer naar het vliegveld,vertrek in de richting van Bangkok ,na de aankomst check-in voor uw vlucht naar Krabi, na de aankomst in Krabi transfer richting het hotel in Ao Nang (afstand ca 18 km) check in in het hotel.

 

Krabi (Ao Nang) - 20 jaar geleden voor de meeste toeristen een onbekendtoeristisch gebied in het zuiden van Thailand heeft het zich snel ontwikkeld tot een van de meest populaire tropische vakantiebestemmingen. De combinatie van witte zandstranden omgeven door enorme rotsen en de schitterende omgeving is een unieke plek voor de liefhebbers van fotografie en van filmmakers uit de hele wereld. Met Karstvormen, weelderige groene vegetatie, 130 omliggende eilanden enmet het bekendeKoh Phi Phi zijn dit plaatsen die u nooit zult vergeten.

 

8.- 11. Dag : Krabi, Ao Nang  (B,-,-)


Ontbijt. Vrije tijd, snorkelen, optionele trips, duiken, romantiek.

 

12. Dag : Ao Nang, Krabi, Bangkok, vertrek  (B,-,-)


Ontbijt. Check out in het hotel, transfer richting het vliegveld, vlucht terug naar Bangkok, vervolgens vertrek richting Europa.

 

13. Dag: Aankomst in Europa (Amsterdam, Brussel)


Aankomst volgens uw vliegticket

 


Accommodatie


Bangkok:    Royal Benja Hotel ***                (2 nachten), Hotels Bangkok

Siem Reap: Prince D Angkor Hotel ***          (3 nachten), Hotels Siem Reap
Krabi:          Ao Nang Sunset Hotel ***          (5 nachten) , Hotels Krabi

 

Deze hotels zijn slechts een voorbeeld. U kunt uiteraard kiezen voor een andere accommodatie of een ander kamertype.


Volgende aanbevolen reizen naar deze bestemming


1031 - Bangkok, Krabi, Ko Phi Phi

1032 - Bangkok, Krabi, Koh Lanta

1055 - Een kleine rondreis door centraal Thailand, Krabi

1065 - Een grote rondreis door centraal Thailand, Krabi

1075 - Een grote rondreis door Thailand, Krabi

 

Het programma kunt u wijzigen, uitbreiden, verkorten of een van de andere rondreizen toevoegen of combineren met een ander programma.


In de prijs inbegrepen


- Accommodatie volgens uw programma in de tweepersoonskamers

  (airco, toilet en badkamer, televisie, telefoon)
- Maaltijden - ontbijtbuffet in het hotel, lunches en diner volgens het programma
- De vliegticket Bangkok - Krabi - Bangkok
- De vliegticket Bangkok - Siem Reap - Bangkok
- Engels-sprekende Thaise en Khmer gids 5 dagen
- Uitgebreid engels informatiepakket met kleine cadeautjes van Thajsko Travel


In de prijs niet-inbegrepen


- De vliegtickets Amsterdam - Bangkok v.v.
- Reisverzekering (denk hier alstublieft wel aan !)
- Individuele reizen en excursies zijn niet inbegrepen in het programma
- Fooien
- Buitenlandse bank transactie kosten


GERELATEERDE LINKS


Prijslijst - de actuele prijslijst van alle reizen

Vliegtickets - vluchten reserveren

Bestelling van de reis - een formulier voor een voorlopige bestelling

Hotels - lijst van aanbevolen hotels