Home  >  Alle reizen   >  Prijslijst
 
   

1053 - Een kleine rondreis door centraal Thailand, Hua Hin


 

 

Een rondreis met een verblijf in het badplaats Hua Hin, bezoek aan Bangkok.

 

Plaats: Thailand - Bangkok, Hua Hin
Aantal: 13 dagen / 10 nachten
Prijs: vanaf  0.000,- USD

Het Programma:


 

1. Dag: Vertrek vanuit Europa (Amsterdam,Brussel)


Vertrek afhankelijk van uw vliegticket

 

2. Dag : Aankomst in Bangkok  (-,-,D)


Aangekomen in Bangkok op het Suwarnhabumi vliegveld (het tijdverschil is + 5 uur tijdens zomertijd en + 6 uur tijdens wintertijd). Op het vliegveld wordt u begroet door een Engels sprekende gids voor de transfer naar het hotel waar u zult inchecken. Een kort informatie bijeenkomst met de informatie over het land. Daarna heeft u de tijd om wat uit te rusten of bijvoorbeeld een traditionele Thaise massage.

Om ongeveer 18 uur wordt u opgehaald en verwelkomt aan boord van de luxe boot Chao Phraya Princess. U wordt meegenomen op een schitterende rondvaart waar men kan genieten van Bangkok “by night”. Tijdens de vaart kan men de bezienswaardigheden zoals Wat Arun, Koninklijk Paleis bewonderenen nog veel meer. Deze trip is inclusief een uitgebreide dinerbuffet en muziek. Rond 22 uur wordt u naar het hotel gebracht.

 

3. Dag : Bangkok, één daagse stadstour  (B,L,-)


In de ochtend Ontbijt. Om 8 uur vertrekken we om de stad te verkennen. In China Town gaan we Wat Traimit bewonderen. U ziet hier de grootste Gouden Boeddha ter wereld (5,5 ton). In de tempel Wat Pho zal u met heel veel moeite in het venster van uw fotocamera de gigantisch grote liggende Boeddha kunnen krijgen – hij is namelijk 46 meter lang en 15 meter hoog. Vervolgens gaat u genieten van een vaart op de Chao Phraya rivier en de klongs in het stadsdeel Thonburi. U ziet het traditionele leven op het water en u kunt bewonderen de tempel Wat Arun. Lunch in buffetvorm. In de namiddag gaan we het sprookjesachtige Koninklijk Paleis bewonderen, samen met de tempel van de Smaragden Boeddha (Wat Phra Kaeo). Onze dag gaan we afsluiten met een bezoek aan de Marmer tempel (Wat Benchamabophit) om vervolgens een bezoek te brengen aan de grootste Thaise Sieraden maatschappij. Rond 18 uur gaan we terug naar het hotel.

 

4. Dag : Bangkok, Ayutthaya, Bang Pa In  (B,L,-)


Ontbijt. Om 08.00 vertreken we per prive - minibus in de richting van het historische park Ayutthaya - de voormaligehoofdstad van Thailand, ca 80 km ten noordenvan Bangkok. In 1767 hebben de Birmesen Ayutthaya geplunderd, maar toch zijn er nog steedstientallen tempels bewaard, zowelin destad, alsmet name in het prachtiguitgestrekte historische park, onder beschermingvan UNESCO. De majestueuzeruïne szijneen populaire plekom leuke foto’s te schieten. Bezoek de beroemde tempels - Wat Phra Si Sanphet, Wihan Phra Mongkhon Bophit, Wat Phra Mahathat en Wat Yai Chaimongkol. Lunchbuffet. 'S Middagseen tocht naar de konink lijke zomer residentiein Bang Pa In. Prachtige parken, gebouwen, konink lijke prachten romantische rusttrekkenveel bezoekers. We gaan terug naar Bangkok rond 17.00 uur.

 

5. Dag : Bangkok, drijvende markt Damnoen Saduak, Hua Hin  (B,-,-)


Ontbijt. Check out in het hotel en om 06:30 uur gaat u op reis per prive minibus naar de Damnoen Saduak in de provincie Ratchaburi (80 km afstand). Onderweg maken we eenstop bij de ontziltingsboerderijen in de provincie Samut Songkhram, en bij een kleurrijke markt op het spoor waar de trein tussen de kraampjes door passeert. U bezoekt de fabrikanten waar de palm suiker word geproduceerd. U zult varen in een klein bootje op de grachten tussen de fruitplantages en u bezoekt de beroemde drijvende markt, waar kooplieden hun waren in kleine boten aanbieden. Tenslotte een bezoek aan een houtsnijwerk-makerij.

Daarna gaan we terug naar Bangkok, vervolgens transfer richting Hua Hin (ca 250 km), check-in in het hotel, vrije tijd, relaxen.

 

Hua Hin – is de oudste Thaise badplaats. Hua Hin ligt ca 200 km ten zuiden van Bangkok. U kunt er heen vliegen, maar ook via een snelweg en een spoorweg met het leukste trein station in Thailand is deze plaats bereikbaar. Op verzoek van koning Rama VI en het koloniale Railway Hotel is hier al in de jaren 1922 - 1923 een golfbaan aangelgd. Met de stijgende populariteit van de kuuroorden en de badplaatsen is Hua Hin een toevluchtsoord geworden voor de voormalige koninklijke familie, rijke zakenmensen en de hoogste sociale klasse uit Bangkok, evenals voor rijke buitenlanders. Prins Chulachakrabongse bouwde hier in 1926 zijn zomerresidentie Klai Klangwon, die nog steeds wordt gebruikt door de koninklijke familie.

Activiteiten, zoals paardrijden, golfen, winkelen, vissen en zwemmen maken van Hua Hin een aangename plek voor een familievakantie. Het lokale mooie strand is verdeeld in twee delen. Aan de ene kant is een vissershaven en aan de andere kant is een 3 km lang strand met boeddhistische tempels in het zuiden. Als u de sfeer van Hua Hin uit 1920 wilt proeven, bezoek dan het Hotel Sofitel Central, een voormalig spoorlijn hotel. In 1960 werd het zwaar beschadigd, maar een grote reconstructie van het gebouw uit de jaren twintig is uitstekend gelukt.

Ten zuiden van de belangrijkste stranden van Hua Hin ligt de Khao Takiap heuvel, waar sprake is van een groot aantal heiligdommen en dichtbij staat de tempel Wat Khao Lad, waar een 20 meter hoog standbeeld van Boeddha staat, die richting de zee kijkt. Hua Hin is een gezellige badplaats, die een rustige omgeving met typische Thaise sfeer biedt. Het is ook een uitstekend uitgangspunt voor excursies naar de nabijgelegen La Pa U waterval of de Nationale Parken Kaeng Krachan en Khao Sam Roi Yot.

 

6. - 11. Dag : Hua Hin  (B,-,-)


Ontbijt. Zonnebaden, optionele trips.

 

12. Dag : Hua Hin, Bangkok, vertrek  (B,-,-)


Ontbijt. Check out in het hotel ,(meestal om 12:00 uur). Transfer per minivan naar het vliegveld in Bangkok (250 km). Tijdens de transfer een korte pauze. Vetrek richting Europa.

 

13. Dag: Aankomst in Europa (Amsterdam, Brussel)


Aankomst volgens uw vliegticket

 


Accommodatie


Bangkok:    Royal Benja Hotel ***                (3 nachten) , Hotels Bangkok

Hua Hin:     Hua Hin White Sand ***             (7 nachten) , Hotels Hua Hin

 

Deze hotels zijn slechts een voorbeeld. U kunt uiteraard kiezen voor een andere accommodatie of een ander kamertype.


Volgende aanbevolen reizen naar deze bestemming


1015 - Het Beste van Bangkok, Hua Hin

1043 - Bangkok, Angkor Wat, Hua Hin

1063 - Een grote rondreis door Centraal Thailand, Hua Hin

1073 - Een grote rondreis door Thailand, Hua Hin

1081 - Een kleine rondreis door Zuid Thailand, Hua Hin

1082 - Een grote rondreis door Zuid Thailand, Hua Hin, Phuket

 

Het programma kunt u wijzigen, uitbreiden, verkorten of een van de andere rondreizen toevoegen of combineren met een ander programma.


In de prijs inbegrepen


- Accommodatie volgens uw programma in de tweepersoonskamers

  (airco, toilet en badkamer, televisie, telefoon)
- Maaltijden - ontbijtbuffet in het hotel, lunches en diner volgens het programma
- Alle transfers en entrees volgens het programma
- Engels-sprekende Thaise gids 4 dagen
- Uitgebreid engels informatiepakket met kleine cadeautjes van Thajsko Travel


In de prijs niet-inbegrepen


- De vliegtickets Amsterdam - Bangkok v.v.
- Reisverzekering (denk hier alstublieft wel aan !)
- Individuele reizen en excursies zijn niet inbegrepen in het programma
- Fooien
- Buitenlandse bank transactie kosten


GERELATEERDE LINKS


Prijslijst - de actuele prijslijst van alle reizen

Vliegtickets - vluchten reserveren

Bestelling van de reis - een formulier voor een voorlopige bestelling

Hotels - lijst van aanbevolen hotels