Home  >  Alle reizen   >  Prijslijst
 
   

1085 - Nationale parken van centraal Thailand, Koh Samui


 

 

Een rondreis met een verblijf op het eiland Koh Samui.

 

Plaats:

Thailand - Bangkok, NP Sai Yok, NP Erawan, NP Khao Yai, Koh Samui

Aantal: 13 dagen / 10 nachten
Prijs: vanaf  0.000,- USD

Het Programma:


 

1. Dag: Vertrek vanuit Europa (Amsterdam,Brussel)


Vertrek afhankelijk van uw vliegticket

 

2. Dag : Aankomst in Bangkok  (-,-,D)


Aangekomen in Bangkok op het Suwarnhabumi vliegveld (het tijdverschil is + 5 uur tijdens zomertijd en + 6 uur tijdens wintertijd). Op het vliegveld wordt u begroet door een Engels sprekende gids voor de transfer naar het hotel waar u zult inchecken. Een kort informatie bijeenkomst met de informatie over het land. Daarna heeft u de tijd om wat uit te rusten of bijvoorbeeld een traditionele Thaise massage.

Om ongeveer 18 uur wordt u opgehaald en verwelkomt aan boord van de luxe boot Chao Phraya Princess. U wordt meegenomen op een schitterende rondvaart waar men kan genieten van Bangkok “by night”. Tijdens de vaart kan men de bezienswaardigheden zoals Wat Arun, Koninklijk Paleis bewonderenen nog veel meer. Deze trip is inclusief een uitgebreide dinerbuffet en muziek. Rond 22 uur wordt u naar het hotel gebracht.

 

3. Dag : Bangkok, één daagse stadstour  (B,L,-)


In de ochtend Ontbijt. Om 8 uur vertrekken we om de stad te verkennen. In China Town gaan we Wat Traimit bewonderen. U ziet hier de grootste Gouden Boeddha ter wereld (5,5 ton). In de tempel Wat Pho zal u met heel veel moeite in het venster van uw fotocamera de gigantisch grote liggende Boeddha kunnen krijgen – hij is namelijk 46 meter lang en 15 meter hoog. Vervolgens gaat u genieten van een vaart op de Chao Phraya rivier en de klongs in het stadsdeel Thonburi. U ziet het traditionele leven op het water en u kunt bewonderen de tempel Wat Arun. Lunch in buffetvorm. In de namiddag gaan we het sprookjesachtige Koninklijk Paleis bewonderen, samen met de tempel van de Smaragden Boeddha (Wat Phra Kaeo). Onze dag gaan we afsluiten met een bezoek aan de Marmer tempel (Wat Benchamabophit) om vervolgens een bezoek te brengen aan de grootste Thaise Sieraden maatschappij. Rond 18 uur gaan we terug naar het hotel.

 

4. Dag : Bangkok, drijvende markt Damnoen Saduak, rivier Kwai  (B,L,D)


Ontbijt. Check out in het hotel en om 06:30 uur gaat u op reis per prive minibus naar de Damnoen Saduak in de provincie Ratchaburi (80 km afstand).

Onderweg maken we eenstop bij de ontziltingsboerderijen in de provincie Samut Songkhram, en bij een kleurrijke markt op het spoor waar de trein tussen de kraampjes door passeert. U bezoekt de fabrikanten waar de palm suiker word geproduceerd.

U zult varen in een klein bootje op de grachten tussen de fruitplantages en u bezoekt de beroemde drijvende markt, waar kooplieden hun waren in kleine boten aanbieden. Tenslotte een bezoek aan een houtsnijwerk-makerij. Bezoek aan een houtsnijwerkfabriekje.

Daarna vertrekken we naar de provincie Kanchaburi, lunch in een restaurant bij de brug over de rivier Kwai. We bezoeken het oorlogsmuseum en het oorlogskerkhof.

 

Daarna vertrek naar het gebied van Sayoko Noi, boottocht stroomopwaarts op de Rivier Kwai en een verblijf in een romantisch hotel op vlotten op de rivier (geen elektriciteit, alleen kerosine lampen!). Diner en daarna een Moon culturele voorstelling, waarna de overnachting.

 

5. Dag : Kanchanaburi, rivier Kwai, olifanten dorp, Pattaya  (B,L,D)


Ontbijt. Bezoek aan het nabijgelegen Moon dorp. Om 09.00 uur vertrek vanaf het hotelper boot, transfer naar een olifanten dorp. Hier maken we een olifantenrit inhet bos. Lunch in een restaurant vlakbij het station Tham Crasae. Na de luncheen treinrit op het spoor van de dood, hoog boven de rivier.

 

Return to floating hotel. On the way stop at Sai Yoke Noi waterfall (Warning - the waterfall in winter maybe have no water). Free leisure and dinner.
Meal : Breakfast, Lunch, Dinner

 

6. Dag : Kanchanaburi, NP Erawan, Nakhon Pathom, Ayutthaya  (B,-,-)


Ontbijt. Checkout en vertrekrond 08.00 uur naar Erawan National Parken de watervalmet dezelfde naam, dieeen van demooistein Thailand is. Dewatervalheeft 7 verdiepingen. Om naar boven en weer beneden te komenduurtongeveer 4 uur. Het is mogelijkin dewaterval te zwemmen. 'S Middagsvertrek naar de provincies Nakhon Pathom en bezoek aan de Phra Pathom Chedi - het hoogstegebouwin de boeddhistische wereld. Met een hoogtevan 114 domineert deze Chedi de stadende omgevingwaarvolgens delegendehet boeddhismeaan de Thaise mensenmeer dan 2000 jaar geleden werd voorgesteld. De Chedimet oranjetegelsis uit 1850. Deze plaatstrektveel boeddhistische pelgrimsenisdeplaats vandejaarlijk sefeestdag op 10 november. Deze feestdagiseen combinatie van vrolijkheiden entertainmentsamen met de traditionele religieuze ceremonie om respectte tonen. Transfer naar Ayutthaya. Overnachting in het hotel, check-in rond 19:00 uur.

 

7. Dag : Ayutthaya, NP Khao Yai  (B,-,-)


Ontbijt. Om 08.00 vertreken weperprive - minibus in de richting van het historische park Ayutthaya - de voormaligehoofdstadvan Thailand, ca 80 km ten noordenvan Bangkok. In 1767 hebben de Birmesen Ayutthaya geplunderd. Toch zijn er nog steedstientallentempels bewaard, zowelin destad, met name in hetprachtigeuitgestrekte historische park, onder debeschermingvan de UNESCO. De majestueu zeruïneszijneen populaire plekom leuke foto’s te schieten. Bezoek de beroemde tempels - Wat Phra Si Sanphet, Wihan Phra Mongkhon Bophit, Wat Phra Mahathat, en Wat Yai Chaimongkol. Lunchbuffet. ’S Middags transfer naar de provincie Nakhon Ratchasima, de omgeving van het Nationaal Park Khao Yai, check-in in het hotel tussen de wijngaarden en fruit-plantage (dragon fruit). Mogelijkheid om te proeven.

 

8. Dag : NP Khao Yai  (B,-,-)


Ontbijt. Om 08.00 vertrek naar Khao Yai - Nationaal Park - het oudste (opgericht in 1962) en het meest populaire park van Thailand. De oppervlakte is 2.000 km2 en het is bedekt door een van de grootste en schoonste regenwouden in Azië Dit maakt Khao Yai heel bijzonder endaarom is het geregistreerd als een nationaal erfgoed van de ASEAN. Men kanhier honderden vogelsoorten, Maleisische beren, tijgers, gibbons, luipaarden spotten Naar verwachting leven hier 200 – 300 olifanten. Een wandeling door het bos, het observeren van de dieren, bezoek aan de Heo Narok Waterfal, de grootste en hoogste in het park. Deze heeft 3 verdiepingen: eerst ongeveer 60 meter hoog en het water valt in de twee andere, in totaal 150 m.

Terug naar het hotel.Waarschuwing - in de winter is er in de waterval weinig of geen water!

 

9. Dag : NP Khao Yai, Bangkok, Koh Samui  (B,-,-)


Ontbijt. Vertrek om 07:00 uur richting Bangkok (150km) en transfer naar het vliegveld. Vertrek naar het eiland Koh Samui, na de aankomst op Koh Samui transfer naar uw hotel, check-in.

 

Koh Samuieen van de mooiste eilanden in Thailand. O.a. door zijn romantische plekjes het eiland van de liefde genoemd. Kilometers lange witte zandstranden met palmbomen, kristal helder water en exotische tropisch natuur zijn allemaal de ideale ingredienten om te relaxen. De liefhebbers van het duiken gaan zeker genieten van de prachtige onderwaterwereld bij het eiland Koh Tao, ten noorden van Koh Samui.

 

 

Van een overzicht van optionele trips kunnen we de volgende aanbevelen: Rondreis over het eiland, de waterval Namuang, de Wat Khunaram, het Nathon visser dorp met een standbeeld van Big Buddha, Vlinderboerderij, de opmerkelijke 'seks' rotsformaties Hin Ta en Hin Yai, hoofd van de waterbuffel, een reis naar een van de omliggende eilanden (in het bijzonder Ko Pha Ngan bekkend door de beroemde Full Moon Party) of de Nationaal Mariene Park Ang Thong. In de avond kunt u ontspannen in een van de vele restaurants en genieten van de vis en de traditionele Aziatische gerechten.

 

10.- 11. Dag : Koh Samui  (B,-,-)


Ontbijt. Zonnebaden, vrije tijd, snorkellen, optionele trips, romantiek.

 

12. Dag : Ko Samui, Bangkok, vertrek  (B,-,-)


Ontbijt. Check out in het hotel ,vervolgens transfer naar het vliegveld op Koh Samui, na aankomst in Bangkok inchecken voor uw terugvlucht naar Europa.

 

13. Dag: Aankomst in Europa (Amsterdam, Brussel)


Aankomst volgens uw vliegticket

 


Accommodatie


Bangkok:       Royal Benja Hotel ***                (2 nachten), Hotels Bangkok

River Kwai:     Jungle Raft Hotel **                   (2 nachten), Hotels Kanchanaburi

Ayutthaya:     Krungsri River Hotel ***              (1 nachten), Hotels Ayutthaya
NP Khao Yai: Arayana Phuphimarn Resort ***  (2 nachten)

Ko Samui:     Chaweng Buri Resort ***             (3 nachten), Hotels Ko Samui

 

Deze hotels zijn slechts een voorbeeld. U kunt uiteraard kiezen voor een andere accommodatie of een ander kamertype.


Volgende aanbevolen reizen naar deze bestemming


1021 - Het beste van Bangkok en Koh Samui

1044 - Bangkok, Angkor Wat, Koh Samui

1054 - Een kleine rondreis door centraal Thailand, Koh Samui

1064 - Een grote rondreis centraal Thailand, Koh Samui

1074 - Een grote rondreis Thailand, Koh Samui

1094 - Huwelijk in Thailand, Koh Samui

 

Het programma kunt u wijzigen, uitbreiden, verkorten of een van de andere rondreizen toevoegen of combineren met een ander programma.


In de prijs inbegrepen


- Accommodatie volgens uw programma in de tweepersoonskamers

  (airco, toilet en badkamer, televisie, telefoon)
- Maaltijden - ontbijtbuffet in het hotel, lunches en diner volgens het programma
- Alle transfers en entrees volgens het programma
- De vliegticket Bangkok - Koh Samui - Bangkok
- Engels-sprekende Thaise gids 8 dagen
- Uitgebreid engels informatiepakket met kleine cadeautjes van Thajsko Travel


In de prijs niet-inbegrepen


- De vliegtickets Amsterdam - Bangkok v.v.
- Reisverzekering (denk hier alstublieft wel aan !)
- Individuele reizen en excursies zijn niet inbegrepen in het programma
- Fooien
- Buitenlandse bank transactie kosten


GERELATEERDE LINKS


Prijslijst - de actuele prijslijst van alle reizen

Vliegtickets - vluchten reserveren

Bestelling van de reis - een formulier voor een voorlopige bestelling

Hotels - lijst van aanbevolen hotels