Home  >  Alle reizen   >  Prijslijst   >  Reizen naar Cambodja
 
   

2004 - Een grote rondreis door Cambodja


Een rondreis met een bezoek aan Angkor Wat in Cambodja en een bezoek aan de hoofdstad Phnom Penh en een verblijf bij de zee

 

Plaats:

 

Cambodja - Siem Reap (Angkor Wat), Phnom Penh, Sihanoukvile

Aantal: 13 dagen / 10 nachten
Prijs: vanaf  0.000,- USD

Het Programma:


 

1. Dag: Vertrek vanuit Europa (Amsterdam,Brussel)


Vertrek afhankelijk van uw vliegticket

 

2. Dag : Bangkok, Siem Reap  (-,-,D)


Vertrek naar Siem Reap in Cambodja. Na aankomst op het vliegveldworden de entree formaliteiten verwerkt. Het is noodzakelijk om een foto mee te nemen, de kosten bedragen $ 20. Transfer naar het hotel, check-in. Vertrek naar de Rolous groep (ca. 25 km afstand) en bezoek aan de oudste monumenten van het begin vanhet Angkor Rijk: Bakong, Preh Ko en Lolei. Avondvoorstelling van de traditionele 'Apsara'dans 'en Khmer folklore in een restaurant met Cambodjaanse diner.

Wij raden u aan: een bezoek aan massagesalons. Khmer massage is anders dan de Thaise maar is even aangenaam en behulpzaam.

 

3. Dag : Siem Reap, Angkor Wat  (B,-,-)


Ontbijt. Om 08:00 uur beginen we met een rondreis, we gaan bewonderen de Khmer monumentendie ooit hetkrachtigste enmachtigste rijkin Zuidoost-Azië was. De overblijfselen van veletempelsinhet archeologische park op velevierkante kilometers, liggen op ongeveer 6 km afstand vandestad. 'S Ochtends de jungle tempel TaPhrom (2 helft van de 12-de eeuw), een Angkor monumentin het Zuiden Poortvan Angkor Tom, Bayon, Baphuon (11de eeuw). Phimenakas (10e eeuw.) Olifant Terrasen, Leper Koningterras. In denamiddag zullen we de meest bekende bezienswaardigheid bezoeken - het Wat Angkor tempel complex (1e helft van de 12 eeeuw.). Daarna keren we terugnaaruw hotel in Siem Reap. Vrije tijd. 'S avonds in Siem Reap kunt u eventueel gebruik maken vaneengids - optionele trip: Een ballonvaart 200 meter hoog boven de Angkor (ca 15 USD), bezoek aan het oorlogsmuseum.

 

4. Dag : Siem Reap, Angkor Wat, het meer Tonlesap  (B,-,-)


Ontbijt. Om 07:00 uur zullen we beginnen met een bezoek van het historische park. De Banteay Srei tempel (vrouwelijk klooster uit het jaar 967), ongeveer 35 km door het interessante platteland, Pre Rup Tempels (jr.961) en Ta Keo, stuuwmeer Sras Srang (12de eeuw) . In de namiddag rijden we op het Tonlesap meer, een kleurrijk leven op het water, drijvende dorpen van Vietnamese vissers. Bezoek aan de Oude Markt.

 

5. Dag : Siem Reap, Phnom Penh  (B,-,-)


Ontbijt. Om 09.00 uur vertrek naar Phnom Penh. De reis (314 km) duurt ongeveer 6 uur door het schilderachtig landschap. We maken een stop bij de Naga Spien lateriet brug uit de 12e eeuw en we bezoekenhet stenen-beelden dorp. Accommodatie, check-in. Later in de middag bestaat de mogelijkheid om een bezoek aan de Phsar Char - Oude Markt of Phsar Thmai - Nieuwe (centrale) markt tebrengen.

 

Cambodjaanse hoofdstad Phnom Penhde hoofdstad van Cambodja heeft 1,3 miljoen inwoners en is een fraai voorbeeld van Franse stedenbouw,gelegen aan drie grote rivieren. De stad heeft een regelmatig stratenpatroon, doorsneden door brede boulevards. Hoewel enkele Franse gebouwen zijn gesloopt, staan er nog genoeg gebouwen in koloniale stijl. In de "Franse wijk" zijn het hoofdpostkantoor, de Nationale Bibliotheek en hotel Le Royalprachtige voorbeelden. Daar vind je ookWat Phnom, de oorsprong van Phnom Penh.De bewoners van deze stad houden van lekker eten en dat merk je aan het grote aantal verschillende restaurants, beer-gardens en de nacht-clubs.

 

6. Dag : Phnom Penh, stadstour  (B,-,-)


Ontbijt. Om 09:00 uur vertrek voor de rondreis en de bezienswaardigheden van Phnom Penh. Tempel Vat Ounalon. Het Koninklijk Paleis, Zilveren Pagode en de Tempel van de Emerald Buddha. Pagode Vat Phnom op de heuvel boven de stad. Vanuit de bus kunt u zien: de belangrijkste boulevards van de stad, Monument van de Onafhankelijkheid , Monument van Vietnamees - Cambodjaanse vriendschap, tempels, gebouwen, overheidsinstellingen, Unesco - gebouw en het Parlement.

Om iets te begrijpen van de verschrikkingen tijdens het Rode Khmer bewind, moet je een bezoek brengen aan het Tuol Sleng-museum. Oorspronkelijk was dit een middelbare school, maar de Rode Khmer maakte er een gevangenis en martelcentrum van. Het had als codenaam S-21. De galerijen zijn versperd met prikkeldraad om te voorkomen dat wanhopige gevangenen zelfmoord zouden plegen door naar beneden te springen.Er is een mogelijkheid om de souvenirs op de zogenaamde Russische markt te kopen. Een bezoek aan de Monivong Brug - we gaan naar de kleurrijke markt Phsar Cham Pao aan het oostelijke uiteinde van de brug op de snelweg richting Saigon. Uit de Club van Buitenlandse Correspondenten heeft men prachtig uitzicht over twee machtige armen van de Mekong rivier, de rivier Basak en de rivier Sap.

 

7. Dag : Phnom Penh, Sihanoukvile  (B,-,-)


Ontbijt. Om 09:00 uur transfer richting de Riviera van Cambodja, naar de badplaats Sihanukvile (214 km ,ca 3-4 uur rijden), na de aankomt check-in bij het strand Ochcental. Vrije tijd.

 

8. - 11. Dag : Sihanukville  (B,-,-)


Ontbijt. Vrije tijd, zonnebaden, massage, relaxen.

 

Aanbevolen: één-daagse reis naar de uitgestrekte bossen in het natuurgebiedRaem - boottocht op de rivier tussen de mangrove bossen richting een prachtig strand, zwemmen, picknickplaats, een korte tocht door het bos naar een vissersdorp, terug naar het hotel aan het begin van de avond.

 

 

12. Dag : Sihanukville, Phnom Penh, Bangkok  (B,-,-)


Ontbijt. Check out in het hotel, vervolgens vertrek naar Phnom Penh, op het vliegveld betaalt u de vertrek belasting van 25.00 USD. Vertrek richting Bangkok. Daarna inchecken voor uw vlucht naar Europa.

 

13. Dag: Aankomst in Europa (Amsterdam, Brussel)


Aankomst volgens uw vliegticket

 


Accommodatie


Siem Reap:    Prince D Angkor Hotel ***          (3 nights), Hotels Siem Reap

Phnom Penh: Hotel Castle ***                         (2 nights), Hotels Phnom Penh

Sihanukvile:    Golden Sand Hotel ***               (5 nights), Hotels Sihanukvile

 

Deze hotels zijn slechts een voorbeeld. U kunt uiteraard kiezen voor een andere accommodatie of een ander kamertype.


Volgende aanbevolen reizen naar deze bestemming


2001 - Angkor Wat, Cambodia - per vliegtuig

2002 - Angkor Wat, Cambodia - per minibus

2003 - Een kleinde rondreis door Cambodja

 

Het programma kunt u wijzigen, uitbreiden, verkorten of een van de andere rondreizen toevoegen of combineren met een ander programma.


In de prijs inbegrepen


- Accommodatie volgens uw programma in de tweepersoonskamers

  (airco, toilet en badkamer, televisie, telefoon)
- Maaltijden - ontbijtbuffet in het hotel, lunches en diner volgens het programma
- Alle transfers en entrees volgens het programma

- Vliegticket Bangkok- Siem Reap , Phnom Penh - Bangkok
- Engels-sprekende Khmer gids 6 dagen
- Uitgebreid engels informatiepakket met kleine cadeautjes van Thajsko Travel


In de prijs niet-inbegrepen


- De vliegtickets Amsterdam - Bangkok v.v.

- Een entree visum voor Cambodja ca 20,- USD (op het vliegveld + een paspoort Foto)
- Vertrekbelasting uit Cambodja 25,- USD, te voldoen bij vertrek in Dollars
- Reisverzekering (denk hier alstublieft wel aan !)
- Individuele reizen en excursies zijn niet inbegrepen in het programma
- Fooien
- Buitenlandse bank transactie kosten


GERELATEERDE LINKS


Prijslijst - de actuele prijslijst van alle reizen

Vliegtickets - vluchten reserveren

Bestelling van de reis - een formulier voor een voorlopige bestelling

Hotels - lijst van aanbevolen hotels

Cambodja - de basis informatie over het land