Home  >  Alle reizen   >  Prijslijst   >  Reizen naar Vietnam  > Vietnam - de basis informatie
 
   

4011 - Vietnam van het Zuiden tot het Noorden


Een rondreis

 
 

Plaats:

 

 

Vietnam - Ho Chi Minh City, Hue, Hoi An, Hanoi, Ha Long

 

Aantal: 12 dagen / 9 nachten
Prijs: vanaf  0.000,- USD

Het Programma:


 

1. Dag: Vertrek vanuit Europa (Amsterdam,Brussel)


Vertrek afhankelijk van uw vliegticket

 

2. Dag : Ho Chi Min City, aankomst  (-,-,D)


Aankomst, vervolgens transfer naar het hotel. Vrije tijd, ontspanning. Wij raden u aan een bezoek aan de Ben Thanh markt te brengen. Overnachting in Ho Chi Minh City.

 

 

 

 

3. Dag : Ho Chi Minh City, Cu Chi tunels, stadstour  (B,L,D)


Ontbijt. Vertrek naar het westen en bezoek aan de beroemde Cu Chi tunnels, die terug doen denken aan de Amerikaanse oorlog in Vietnam. Het Complexe gangensysteem werd gebouwd door de guerrilla's tijdens de lange strijd voor de bevrijding. Langs de weg ziet men het leven op het platteland, rijst, cashewnoten en de productie van rijstpapier. In de namiddag gaan we terug naar Ho Chi Minh City en maken we een halve dag stadstour. U zult ziet het Reunification Palace (Presidentieel Paleis), de Notre Dame kathedraal, het oude Saigon Post Office, Thien Hau tempel en Binh Tay markt, de markt in de bruisende China Town. Overnachting in Ho Chi Minh City.

 

4. Dag : Ho Chi Minh City, Vinh Long, Mekong delta  (B,L,D)


Ontbijt. Vertrek naar het zuiden naar Vinh Long, op de weg maken we een stopbij het My Thuan hangbrug. Aankomst in Vinh Long. Een boottocht over de Mekong rivier. U ziet het traditionele leven en werken aan de oneindige armen van de Mekong delta. Bezoek aan de Cai Be drijvende markt met zijn drukke zakelijke leven van dorpelingen uit de zuidelijke regio. Vervolgens gaan wevía een smal kanaal richting het eilandje An Binh. Bezoek aan de keramiek makerij, demonstratie van de kokos productie ,snoep en de rijst handel. Tijdens de proeverij van fruit, honing en alcohol kunt u genieten van de geluiden van delokale muziek. Bezoek aan de bonsai tuinen en de Tam Ho tuinen. We gaan terug naar Ho Chi Minh City. Overnachting in Ho Chi Minh City.

 

5. Dag : Ho Chi Minh City, Hue  (B,L,D)


Ontbijt. Ochtendvlucht naar Hue, de voormalige hoofdstad van Vietnam uit de tijd van het keizerrijk. Tranfer naar het hotel. Bezoek aan de Imperial Citadel, waaruit de Nguyen dynastie regeerde tussen 1802 en 1945. Later gaan we de grootschalige keizerlijke graven Khai Dinh en Tu Duc bezoeken. We maken een stop in defamilie workshops, waarde traditionele Vietnamese conische hoeden en kleurige wierookworden geproduceerd. In de avond kunt u genieten van het luisteren naar volks songs op de oevers vande Geurige rivier. Overnachting in Hue.

 

6. Dag : Hue, Danang, Hoi An  (B,L,D)


Ontbijt. 'S Ochtends maken we een cruise op de Geurige rivier en bezoeken we de meest bekende religieuze plek in Hue - Thien Mu Pagoda. Transfer naar Danang. De schilderachtige route leidt door het fotogenieke landschap van vissersdorpen in Lang Co en stijgt dan steil naar de Hai Van Pass (Pass zee van wolken). Na aankomst in Danang, bezoek aan het Cham Museum met de grootste Wereld collectie van artefacten van de Chaam cultuur. Op de weg naar Hoi An, stoppen we en bezoeken we de Marble Mountain (Marble Bergen), ongelooflijke natuurlijke groep van bergen, die staan geregistreerd als een nationaal erfgoed. Aangekomen in Hoi An, dat in de 17 en 18 eeuw de grootste Aziatische handel-haven is geweest. Overnachting in Hoi An.

 

7. Dag : Hoi An  (B,L,D)


Ontbijt. 'S Ochtends maken we een cruise op de Thu Bon rivier en bezoeken we de traditionele dorpen rond Hoi An. ’S Middags maken we een wandeling door het historische centrum, we bezoeken debedrijfs (federale) gebouwen, 400 jaar oud Japanse overdekte brug, de oude pagodes en tempels. Aan het einde van de dag ziet u de kleurrijke haven markt. Overnachting in Hoi An.

 

8. Dag : Hoi An, Danang, Hanoi  (B,L,D)


Ontbijt. Transfer naar Danang en de vlucht naar Hanoi, de hoofdstad van Vietnam. Transfer naar het hotel. Hanoi is een stad met buitengewone boulevardsmet bomen, de Franse koloniale architectuur, oude tempels en pagodes en eenprachtig meer. Een twee uur durende rit op de pedaal rikscha door de historische oude stad (OldQuarter) met 36 straten vernoemd naar verschillende soorten goederen die ooit hier werden verhandeld. 'S Avonds bezoeken we “Water Puppet Theatre”. Overnachting in Hanoi.

 

9. Dag : Hanoi, Bac Ninh, Ha Long  (B,L,D)


Ontbijt. 'S Ochtends een stadstour, een bezoek aan Ho Chi Minh Mausoleum, Ho Chi Minh's House-on-Stilts, One-Pillar Pagoda en de Tempel van de Literatuur.
In de middaguren vertrekken we naar Hanoi Bac Ninh, de wieg van de traditionele Vietnamese muziek en theater. Na de aankomstbezoeken wehet business (federale) Huis Dinh Bang Gezamelijk Huis en Do Tempel. Op weg naar de Baai Ha Long Bay, ingeschreven in de UNESCO World Heritage Site,kuntugenieten van de traditionele volksliederen. Overnachting in Halong.

 

10. Dag : Ha Long, Hanoi  (B,L,D)


Ontbijt. Vijf uur durende boottocht tussen de talloze eilanden in de baai. Bezoek aan druipsteengrotten Thien Cung (Hemelse Paleis grot) Cave en Dau Go grot (houten palen grot), waar in 1288 een beroemde Vietnamese generaal Tran Hung Dao verborg honderden palen, die hij gebruikte omzich te verdedigen tegen een aanval van een Mongools leger. Seafood lunch aan boord. Transfer terug naar Hanoi,we maken een stop bij de traditionele sweatshops met een mogelijkheid om te gaan shoppen. Overnachting in Hanoi.

 

11. Dag : Hanoi, vretrek  (B, -,-)


At leisure till transfer to Noi Bai airport for next destination.

 

13. Dag: Aankomst in Europa (Amsterdam, Brussel)


Aankomst volgens uw vliegticket

 

 


Accommodatie


Ho Chi Minh:             Norther Star Hotel ***      (3 nachten)
Hue:                         Festival Hotel ***            (1 nacht)
Hoi An:                     Hoi An Hotel ***             (2 nachten)
Hanoi:                      Star View Hotel ***         (2 nachten)
Ha Long:                  Halong Bay Hotel ***       (1 nacht)

 

Deze hotels zijn slechts een voorbeeld. U kunt uiteraard kiezen voor een andere accommodatie of een ander kamertype.


Volgende aanbevolen reizen naar deze bestemming


4012 - Vietnam van het Zuiden tot het Noorden, Sapa Adventure
4021 - Vietnam van het Noorden naar het Zuiden
4022 - Vietnam van het Noorden naar het Zuiden, Phu Quoc
4031 - Een grote rondreis door Vietnam

 

Het programma kunt u wijzigen, uitbreiden, verkorten of een van de andere rondreizen toevoegen of combineren met een ander programma.


In de prijs inbegrepen


- Accommodatie volgens uw programma in de tweepersoonskamers

  (airco, toilet en badkamer, televisie, telefoon)
- Maaltijden - ontbijtbuffet in het hotel, lunches en diner volgens het programma
- Alle transfers en entrees volgens het programma

- Vliegticket Ho Chi Minh City-Hue, Danang-Hanoi
- Engels-sprekende Vietnam gids 11 dagen
- Uitgebreid engels informatiepakket met kleine cadeautjes van Thajsko Travel


In de prijs niet-inbegrepen


- De vliegtickets Amsterdam - Bangkok
- Reisverzekering (denk hier alstublieft wel aan !)
- Individuele reizen en excursies zijn niet inbegrepen in het programma
- Fooien
- Buitenlandse bank transactie kosten


GERELATEERDE LINKS


Prijslijst - de actuele prijslijst van alle reizen

Vliegtickets - vluchten reserveren

Bestelling van de reis - een formulier voor een voorlopige bestelling

Hotels - lijst van aanbevolen hotels

Vietnam - de basis informatie over het land