Home  >  Alle reizen   >  Prijslijst   >  Reizen naar Birma  >  Birma - Basic Informatie
 
   

7004 - Een kleine rondreis door Birma IV.


Een rondreis  
 

Plaats:

 

 

Myanmar - Kyaikhtiyo, Yangon, Bagan, Mandalay, Amarapura, Heho, Inle Lake
Thailand - Bangkok

Aantal: 11 dagen / 8 nachten
Prijs: vanaf  0.000,- USD

Het Programma:


 

1. Dag: Vertrek vanuit Europa (Amsterdam,Brussel)


Vertrek afhankelijk van uw vliegticket

 

2. Dag: Aankomst in Bangkok


Aangekomen in Bangkok op het Suwarnhabumi vliegveld (het tijdverschil is + 5 uur tijdens zomertijd en + 6 uur tijdens wintertijd). Op het vliegveld wordt u begroet door een Engels sprekende gids voor de transfer naar het hotel waar u zult inchecken. Een kort informatie bijeenkomst met de informatie over het land. Daarna heeft u de tijd om wat uit te rusten of bijvoorbeeld een traditionele Thaise massage.

 

3. Dag : Bangkok, Yangon, Bago, Kyaikhtiyo  (B,L,D)


Ontbijt (een pakketje). Check out in het hotel. Om 05.00 uur transfer naar de Suwarnhabumi luchthaven in Bangkok en de vlucht naar Yangon in Birmaom 08:00 uur vertrek met de vlucht TG 303,aankomst om 08.45 uur. Transfer naar Kyaikhtiyo. Onderweg stoppen we in Bago. U gaat verder naarde duizenden jaren oude Shwemawdaw Pagode in Yangon. Daarna zullen we ons verplaatsen naar Kin Pun (110 km - 3,5 uur), een lunch in het plaatselijke restaurant. Na de lunch gaan we verder met het programma: we bezoeken de Gouden Rots - een van de meest belangrijkste religieuze plaatsen in Myanmar. Het is een enorme gouden kei die staat op een steile klif. Om deze plaats tebereiken is niet eenvoudig. In eerste instantie gaat men 11 km door de bochten rijden in een overvolle vrachtwagen en vervolgens 4 km te voet via een steile weg (hoogte 500 m). Het laatste deel kunt u er voor kiezen om in een stoel gedragen te worden door vier dragers, de kosten hiervoor bedragen 20,- USD. We gaan genieten van de zonsondergang. Een overnachting in Kyaikhtiyo.

 

4. Dag : Kyaikhtiyo, Bago, Yangon  (B,L,D)


Ontbijt. Terug naar Yangon (194 km - 5 uur). We maken een stop in Bago, lunch in een lokaal restaurant en daarna gaan we verder met de rondreis: in Myanmar, waarschijnlijk een van de meest indrukwekkende 55 meter lange liggende Shwe Tha Lyaung Boeddha en de vier reusachtige Boeddhabeelden in de Kyaik Pun Pagoda. Bezoek aan een Mon Dorp. 'S middags gaan we terug naar Yangon, onderweg maken we een stop bijeen militaire begraafplaats in Htauk Kyan en de houten schrijn Nat. Een overnachting in Yangon.

 

5. Dag : Yangon, Bagan  (B,L,D)


Ontbijt. Transfer naar de luchthaven, vlucht naar Bagan.
We gaan de bezienswaardigheden van Bagan bezoeken: Nyaung Oo markt; Shwezigon Pagoda - een model voor latere Myanmar pagodes gebouwd tijdens de regering van Koning Anawrahta, Ananda Tempel - een meesterwerk van de oude tempel architectuur uit de tijd vanKoning Kyansittha; Kyansitha Umin; Thatbyinnyu Kathedraal - het hoogste gebouw in de Bagaanse vlakte; Htilominlo tempel - de grootste tempel in Bagan. Lunch in een lokaal restaurant. ’S Middags bezoek aan Manuha Tempel, de Myinkaba Gubyaukgyi tempel - met beroemde muurschilderingen van Jataka verhalen; Dhamanyangyi tempel. Zonsondergang over Bagan vanuit de Shwesandawpagode. Diner met een marionet optreden in een van de meest beroemde restaurants in Bagan. Eenovernachting in Bagan.

 

6. Dag : Bagan, Mandalay, Amarapura, Mandalay  (B,L,D)


Ontbijt. Transfer naar de luchthaven, vlucht naar Mandalay.
Transfer naar het hotel,check in. Onderweg rondleiding door Amarapura - de oude hoofdstad gebouwd op het advies van astrologen: Mahagandaryone kerk - waar u het dagelijkse leven van de monniken kunt zien,de monniken studeren Boeddha teksten; U Beins - 1,2 km lang en meer dan 200 jaar oude houten brug; zijde fabriek.

Later gaan we door met het bezoeken van de bezienswaardigheden in Mandalay: Mahamuni - bronzen standbeeld van Boeddha uit de periode van zijn leven; Lunch in een lokaal restaurant. 'S Middags: Mandalay paleis, Shwenandaw tempel - bekend door prachtig houtsnijwerk, Atumashi tempel; Kuthodaw Pagoda - deze is bekend doorwerelds grootste boek gemaakt van marmer. Onze trip zal eindigenop de Mandalay Bergwaar we gaan genietenvan de zonsondergang met een prachtig uitzicht over de stad. Diner in een lokaal restaurant. Een overnachting in Mandalay.

 

7. Dag : Mandalay, Mingun, Sagaing, Mandalay  (B,L,D)


Ontbijt. Boottocht naar Mingun, bezichtiging van de bezienswaardigheden zoals: de grootste bel ter wereld, een gigantischeniet afgewerkete Mingun Pagoda, de Settawya Pagoda; Hsinbyume Pagode, het dorp en het dorpsleven. Lunch in een lokaal restaurant. 'S Middags: Sagaing Berg–een bekend meditatiecentrum; Kaungmudaw Pagoda - een enorm gebouw uit de 16 eeuw. Diner in een lokaal restaurant. Een overnachting in Mandalay.

 

8. Dag : Mandaly, Heho, Inle Lake  (B,L,D)


Ontbijt. Transfer naar de luchthaven, een vlucht naar Heho. Transfer naar het Inle meer. Een boottocht op het meer, waar u het unieke roeien met een been zult zien, typische drijvende tuinenen traditionele vissersdorpjes. Bezoek aan de drijvende markt en de Phaung Daw Oo Pagode. Een lunch in een lokaal restaurant. 'S Middags: bezoeken we een dorp van Inpawkhon wevers en de Ngaphekyaung Tempel - beroemd om de springende katten, en een grote collectie van boedhabeelden. Een overnachting in een hotel op het Inle meer.

 

9. Dag : Inle Lake, Heho, Yangon  (B,L,D)


Ontbijt. Transfer naar de luchthaven, vlucht naar Yangon. We gaan de bezienswaardigheden van Yangon bekijken: Sule Pagoda - het hart van de stad, omgeven door vele koloniale gebouwen, hetIndependent Monument (Monument van de Onafhankelijkheid), Chaukhtatgyi Pagoda - de grootste liggende Boeddha in Myanmar. Op de Bogyoke markt (Schotse markt) - heeft men demogelijkheid om souvenirs te kopen.

In de avond brengen we bezoek aan de Shwedagon Pagoda - 2500 jaar oud wereldberoemde stupa. Daarna een bezoek aan het prachtig gerestaureerde Karaweik Paleis - de Royal Lake (het Koninklijk meer) gebouwd in de stijl van de koninklijke boten gebruikt in de oudheid van de Birmaanse koninkrijk. Diner met een voorstelling van de traditionele cultuur. Een overnachting in Yangon.

 

10. Dag : Yangon, Bangkok  (B,-,-)


Ontbijt. Om 07:00 uur transfer naar het vliegveld in Yangon en vertrek met de vlucht TG 304 om 09:50 naar Bangkok (aankomst om 11:45), vertrek naar Europa met de vlucht volgens uw vliegticket.

 

11. Dag: Aankomst in Europa (Amsterdam, Brussel)


Aankomst volgens uw vliegticket

 


Accommodatie


Bangkok:       Royal Benja Hotel ***            (1 nacht) , Hotels Bangkok

Kyaikhtiyo:     Kyaikhtiyo Hotel ***              (1 nacht)
Yangon:         Sumit Parkview Hotel ***       (2 nachten)
Bagan:           Thande Hotel ***                  (1 nacht)
Mandalay:      Mandalay City Hotel ***        (2 nachten)
Inle Lake:       Golden Island Cottage ***      (1 nacht)

 

Deze hotels zijn slechts een voorbeeld. U kunt uiteraard kiezen voor een andere accommodatie of een ander kamertype.


Volgende aanbevolen reizen naar deze bestemming


7001 - Een kleine rondreis door Birma I.

7002 - Een kleine rondreis door Birma II.

7003 - Een kleine rondreis door Birma III.

7011 - Bangkok, Een kleine rondreis door Birma I.

7012 - Bangkok, Een kleine rondreis door Birma II.

7013 - Bangkok, Een kleine rondreis door Birma III.

7014 - Bangkok, Een kleine rondreis door Birma IV.

7021 - Een grore rondreis door Birma I.

7022 - Een grore rondreis door Birma II.

7031 - Bangkok, Een grore rondreis door Birma I.

7032 - Bangkok, Een grore rondreis door Birma II.

7043 - Bangkok, Een kleine rondreis door Birma III, Ko Samui

 

Het programma kunt u wijzigen, uitbreiden, verkorten of een van de andere rondreizen toevoegen of combineren met een ander programma.


In de prijs inbegrepen


- Accommodatie volgens uw programma in de tweepersoonskamers

  (airco, toilet en badkamer, televisie, telefoon)
- Maaltijden - ontbijtbuffet in het hotel, lunches en diner volgens het programma
- Vliegticket Bangkok -Yangon v.v.
- Vliegticket Yangun - Bagan,Bagan - Mandalay, Mandalay - Heho, Heho -Yangon
- Alle transfers en entrees volgens het programma
- Engels-sprekende gids in Myanmar tijdens de hele rondreis
- Uitgebreid engels informatiepakket met kleine cadeautjes van Thajsko.com


In de prijs niet-inbegrepen


- De vliegtickets Amsterdam - Bangkok
- Reisverzekering (denk hier alstublieft wel aan !)

- Visum voor Myanmar
- In Yangon betaalt u een vertrek belasting (ca 10,00 USD) kontant
- Individuele reizen en excursies zijn niet inbegrepen in het programma
- Fooien
- Buitenlandse bank transactie kosten


GERELATEERDE LINKS


Birma - de basis informatie over het land

Visum voor Myanmar

Prijslijst - de actuele prijslijst van alle reizen

Vliegtickets - vluchten reserveren

Bestelling van de reis - een formulier voor een voorlopige bestelling

Hotels - lijst van aanbevolen hotels